Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki dolog azt ha egy lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki dolog azt ha egy lánynak van vibrátora?

Figyelt kérdés
Rendelni szeretnék egy vibrátort (személyesen semmi képen nem vennék) csak félek, hogy kitudódna vagy amikor megjön a csomag más veszi át és meglátják vagy bármi ilyesmi. Esetleg ne foglalkozzak vele és rendeljem meg nyugodtan és dugjam el alaposan?
2017. ápr. 25. 08:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Rendeld pick pack pontra,utánvételre ,kiválasztasz egy helyet és mehetsz is érte. Én is így csináltam. A goldengate.hu tudom ajánlani,ott van pickpack pont illetve csomagautomatába is rendelheted
2017. ápr. 25. 09:16
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan rendeld meg ha szeretnéd, a webáruházak ezeket az eszközöket diszkréten kell hogy kezeljék, nem írják rá a csomagra, hogy szexuális segédeszköz, azt írják rá, hogy elektronikus eszköz, vagy játék. Ennyi. Szóval szerintem nyugodtan meg rendelheted, ha kell.
2017. ápr. 25. 09:25
 13/21 anonim ***** válasza:

Akkor sem volt ciki:

[link]

és most sem az.

2017. ápr. 25. 09:47
 14/21 anonim ***** válasza:
Az sem ciki, ha bemész személyesen venni. Én is nagyon görcsöltem, de nagy levegőt vettem, és bementem egybe. Az eladónak, természetes ez, segítőkészek, és tök nyitottan lehet beszélni. Lát ennél cifrább kívánságokat is. Akik meg ott vannak vevők sem egy vekni kenyérért mentek be. Szóval egyáltalán nem volt kínos.
2017. ápr. 25. 10:22
 15/21 anonim ***** válasza:

feltételezem, hogy első vibrid lenne.

a 14eshez hozzáteszem, hogy bármennyire is tetszik valami a a neten, lehet, hogy teljesen más érzés lesz kézbe venni. akár az anyaga miatt, akár a nagysága (főleg vastagsága) miatt.

ha mégis rendeled (esetleg a korod miat... :-D ), akkor a pick pack pontokon nem fogják tudni, hogy mi van a dobozban.

2017. ápr. 25. 11:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Éppen ezért egyszerűbb, ha boltban veszed.
2017. ápr. 25. 11:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem az. Nekem is kéne de nem merek bemenni a szexshopba.
2017. ápr. 25. 12:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Ugyan, mi ez a rettenet nagy félelem a fütykösös boltoktól? :P
2017. ápr. 25. 13:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Én attól félek hogy meglát valami ismerős hogy bemegyek oda. Na meg hülyén érezném magam hogy ilyen intim dolgokról kell vadidegennel a boltossal beszélgetni.Képzelem veszek ott valami dildót,vagy vibrátort erre bejön egy férfi ismerősöm áh nem is lenne vicces...dehogy
2017. ápr. 25. 14:17
 20/21 anonim ***** válasza:

#19:

rendeld meg neten és menj be úgy

am ahol én voltam bent ott nem volt nagy forgalom, pedig a fővárosban van a bolt :)

2017. ápr. 25. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!