Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konkrétan mire gondoltok amikor kiveritek?
Figyelt kérdés
Az én gondolatmenetem szerint, hisz a célja az egésznek hogy az ösztöneinket kiélve megtermékenyítsünk egy nőt, mindig arra gondolok hogy beleélvezek.2017. ápr. 24. 21:16
1/3 anonim válasza:
Én csak szép, alig ruhában levő, szép combú, szép fenekű, szép alakú lányokra, esetleg szexi pózokban, pl.pucsítva. Konkrét tevékenységet nem képzelek el. Esetleg néha azt, hogy fogdosom őket. vagy talán egy kicsit megkínzom őket hehe
2/3 anonim válasza:
Általában volt barátnőkre, vagy jelenlegi (lány) barátokra.
3/3 anonim válasza:
lány ismerősökre, akiket megdugnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!