Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek találkozni az internetről megismert férfival?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 24. 19:51
11/13 anonim válasza:
Vagy egy park valamelyikőtökhöz közel.
13/13 anonim válasza:
Én interneten ismertem meg a férjemet. Betartottam az alapszabályokat, pl. neten ne mondjak el túl sok személyes dolgot magamról,ha nem jön be, és esetleg bekattan, ne tudjon zaklatni (munkahely pl. tabu, lakcím is jobb, ha nem tudja). Én magam mentem el a találkára, pedig a legtöbb pasi simán csak udvariasságból általában felajánlja, hogy elmegy érted kocsival. Én ezzel soha nem éltem, nem ülök be idegen mellé. Stb.
De szexkapcsolat? Hát, ha már ennyire félsz tőle, akkor inkább ne. Hiába is találkoztok az első alkalommal nyilvános helyen, utána úgyis elvonulnátok. Ha tartasz tőle, akkor ne menj el vele. Én mondjuk pont ezért nem is ismerkednék szexre a neten, én is be lennék tojva, hogy valami perverz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!