Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a mindennapokban ezeket a dolgokat hogy hívjátok? "Vagina, pénisz, szex". Milyen szavakat használtok rájuk beszédkor és fejben?
Én például:
vagina: punci, puni, ritkábban pina
pénisz: farok, fa sz, ritkábban pö cs
szex: szex, szeretkezés, dugás (magamban, nem kimondva ritkábban kefélés, kúrás, töcskölés)
És te?
Ennyi? És ha egy barátoddal beszélsz, akkor egymás után ötször kimondod két mondatban hogy punci, ha arról van szó?
Azért kérdezem, mert az élet más területein, más szavaknál is van, hogy próbálunk szinonímákat alkalmazni, hogy ne forduljon elő ugyanaz a szó nagyon sokszor egymás után, ha nem muszáj. Remélem így már értitek.
"Nagyon szép puncija volt. Olyan babapunci és utána nyaltam nagyon sokáig a punciját, na meg ujjaztam a puncit. Aztán kegyetlenül megdugtam a puncit."
???
Mire nem jók az arra utaló szavak.. "azt, amit, ezt, az, ez"
:D nem muszáj mindenben kimondani a punci szót :D magyar nyelv kérlek...tanuld meg használni.
Vagina: pina - számomra ez a női nemi szerv legszebb megnevezése. Mocskos és kéjes. Ezen kívül nuncus, puncus, punus, puncuska - viccesen, túlbecézve, néha így szólítom a macskáim is
Pénisz: fa sz - a pina férfi megfelelője. Néha pö cs, viccelődve kukus, kuki, péló
Szex: lefeküdni, ba szás, szeretkezés, dugás, kúrás
Köszi az eddigi válaszokat!
5-6:
Oké, tudom hogy kötekedésnek hatott, de nem ez volt a célom. Csak ti tényleg élőszóban és fejben is kizárólag egyetlen szót használtok mindig ezekre? Nem mondjátok néha hogy fa sz, néha hogy farok? Néha hogy puni, néha vagy punci? Néha hogy szex, néha hogy szeretkezés? Értitek mire gondolok. Mindig csakis egy szót használtok?
Punci/pina
Farok
Szex, szeretkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!