Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik póz előnyösebb ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik póz előnyösebb ha ekkora a magasság eltérés?

Figyelt kérdés
Szóval a barátommal úgy döntöttünk,hogy lefekszünk. A magasságal kapcsolatosan elégge aggodok. Én 160 vagyok, ő 190cm. Ez befolyásolhatja a szexet? Ha igen, milyen pózt ajánlotok? Milyennel lenne jobb?

2017. ápr. 23. 21:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
30 centi nem a világ :) Nekem volt olyan szexpartnerem, aki 40 centivel volt kisebb nálam. Semmiben sem hátráltatott bennünket, sőt! Mivel nagyon könnyű volt, egy csomó olyan pózban is hosszan tudtunk szexelni, ami egyébként elég fárasztó lenne. De még állva se volt semmi gond, mert csak nagyobb terpeszbe álltam és kész.
2017. ápr. 25. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!