Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Ti kerestetek már szexpar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti kerestetek már szexpartnert az interneten?

Figyelt kérdés
Ha igen ,hogy alakult a dolog? Valakivel történt már olyan esetleg ,hogy a pasi megerőszakolta vagy valami nagyon rossz élmény?
2017. ápr. 23. 17:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen. Volt, akivel jól alakult, volt, akivel nem, de erőszak nem történt még csak verbálisan sem. Óvintézkedésként elmondtam egy megbízható rokonomnak, hogy hova megyek, kivel megyek stb. és a biztonság kedvéért még egy időpontot is megbeszéltünk, hogy felhívom őt. Ha nem hívtam volna, tudta volna, hogy bajban vagyok, és minél előbb intézkedett volna. :)
2017. ápr. 23. 18:41
 12/18 anonim ***** válasza:

Hogy engem miért nem találnak meg az ilyen Nők és lányok?!?!! :-(

Nem mondanátok meg azt az oldalt, ahol hozzátok hasonló nőkkel lehet ismerkedni? Mert többnyire kamu csajokba botlok mindenhol, vagy olyanoknak, akik még csak annyit sem tudnak visszaírni, hogy : bocsi, nem téged kereslek :-(

40+Ffi

2017. ápr. 23. 19:05
 13/18 anonim ***** válasza:
*olyanokba
2017. ápr. 23. 19:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Neten sok a kattant. Először beszélgess azért az illetővel, próbáld valamennyire kiismerni. Utána beszéljétek meg, hogy előtte sétáltok egyet és akkor eltudod dönteni, hogy mehet e a dolog vagy nem. Srácként mondom, hogy valamennyire legyél óvatos.
2017. ápr. 23. 21:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Én pl pont itt találtam egy nekem való fiatalembert, taliztunk, megvolt, aminek lennie kellett, azóta is szoktunk néha beszélni.

2017. ápr. 23. 21:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Én találtam már. Miért lenne kockázatosabb, mint ha egy buliból visznek haza egy csajt? 1-2 órája ismeri ittasan az illetőt, és elmennek kettesben valahova. Nem?

Amúgy ha a lány bizalmatlan, egy kávéra be kell ülni valahova dumálgatni.

31/F

2017. ápr. 23. 22:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én nem vagyok tini, én már tudtam, mit vállalok, milyen kockázatai vannak egy ilyen találkozónak. Hogy egy fiatal csaj mennyire ijedős vagy bevállalós, azt én nem tudhatom.

2017. ápr. 24. 06:43
 18/18 A kérdező kommentje:
17 kit érdekelsz? Ne az én posztom alatt sírjál
2017. ápr. 24. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!