Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti kerestetek már szexpartnert az interneten?
Hogy engem miért nem találnak meg az ilyen Nők és lányok?!?!! :-(
Nem mondanátok meg azt az oldalt, ahol hozzátok hasonló nőkkel lehet ismerkedni? Mert többnyire kamu csajokba botlok mindenhol, vagy olyanoknak, akik még csak annyit sem tudnak visszaírni, hogy : bocsi, nem téged kereslek :-(
40+Ffi
Én pl pont itt találtam egy nekem való fiatalembert, taliztunk, megvolt, aminek lennie kellett, azóta is szoktunk néha beszélni.
Én találtam már. Miért lenne kockázatosabb, mint ha egy buliból visznek haza egy csajt? 1-2 órája ismeri ittasan az illetőt, és elmennek kettesben valahova. Nem?
Amúgy ha a lány bizalmatlan, egy kávéra be kell ülni valahova dumálgatni.
31/F
Nem tudom, én nem vagyok tini, én már tudtam, mit vállalok, milyen kockázatai vannak egy ilyen találkozónak. Hogy egy fiatal csaj mennyire ijedős vagy bevállalós, azt én nem tudhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!