Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit gondoltok az ilyen lányokról akik az agyad húzzák csak szexuális téren?
Figyelt kérdés
Ma is láttam egy ilyen kérdést hogy nem elégítette ki ,csak simogatta neki. Néhány napja az egyik barátnőm is mesélte hogy csak felhúzta a srácot ,a srác meg a végén már nem bírta és leállította. A barátnőm meg ezt élvezi és direkt újra "mászott " rá, a srác ismét engedte hogy 1 percig izgassa ,aztán újra mondta neki hogy fejezze be ezt. Szerintem nem túl jó az ilyen ,nokent is rossz lenne ,ha ezt csinálják. Sok barátnőm meg élvezi a "kinzást".Veletek volt már ilyen ?Mit gondoltok?2017. ápr. 23. 15:59
11/14 anonim válasza:
Az első alkalom után kiadnám az útját az biztos! Nincs szükségem ilyenekre.
12/14 anonim válasza:
Ha utána elmegy a pasas, akkor oké, én is szoktam. De ha csak játszik és nem elégíti ki, felhúzza és otthagyja... Az nem túl szép.
13/14 mikeXxX válasza:
Majd ha egyszer meg összeverik őket akkor meg a pasik lesznek a szemetek gondolom az ő szemükben !
14/14 anonim válasza:
Engem nagyon zavarna és az is biztos, hogyha egyszer ilyet megcsinálna velem akárki, azzal többet nem találkoznék.
Viszont őszintén szólva ezt velem képtelenség lenne megcsinálni, nem olyan a személyiségem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!