Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki szexelt már a magántanárával/diákjával?
16 évesen a 35 éves iskola pszichológussal, nagyon jó élményén volt! :)
De még van egy-két sztori:
Az egyik lány osztálytársam összejött a matektanárral, aki közel 50 éves... DDLG.
Egyik haverom nyomott egy hármast az egyik tanárnőjével, és annak a lányával.
18/F
Ahogy vesszuk.
Az elozo baratnommel terveztuk, hogy csinalunk egyetem utan PhD-t, ennek akkoriban feltetele volt (ha allami finanszirozottan csinalod), hogy par orat is tartasz a tanszeken. Ebbol vegul nem lett semmi, de meg hallgatokent jelentkeztunk demonstratornak (felsobb eves hallgato, aki labort tart), es igencsak elveztem a tanitast. A baratnom unokatesojaval jart egy lany, akinek tartottam par maganorat (elmondta milyen temakort tanulnak epp, beultunk valahova pizzazni, es kozben elmagyaraztam, meg atneztuk a hazijat). Mindketten kapcsolatban voltunk ugye, szoval nem akartam vele osszejonni, de amikor mindkettonk kapcsolata veget ert, megis ez lett belole.
Ez nem az a tipikus magantanaros dolog, de hasonlo.
Egyebkent visszagondolva nem csodalom a dolgot. Par evvel idosebb vagyok nala (ez plusz pont a legtobb lanynal). Mindketten kapcsolatban voltunk, szoval nem hajtottam ra, nem voltam ragorcsolve a csajra (ez megint plusz). Ertek ahhoz, amit tanitottam neki, ez ugye magabiztossagot ad (hatalmas plusz pont). A temakor eleg jol eladhato, szoval volt bennem potencial (ez megint az). Es meg ehhez hozzajon, hogy hangulatos helyeken talalkozgattunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!