Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a barátomat?
Holnap lesz 19 éves, és meg szeretném lepni....
De mivel? Én MÉG szűz vagyok és még nincs tapasztalatom a témában.
18/L. A hülye válaszok kíméljenek pls!
Anált,meg nyeld le neki és vigyél neki sört.
Ennyire életképtelen vagy?!
Szerintem is jó alkalom lenne a szüzességed elvesztésére. Mivel ő már tapasztalt hidd el irányítani fog, elég ha jelzed neki a "zöld kártyát". Venni fogja a lapot ;)
Az ötletek:
1) Ha bevállalós vagy: nyiss ajtót szexis fehérnemű + magassarkúban. Garantált a szex ezek után :D Bár talán ez ráér a sokadik alkalom után is.
2) Ez egy egyszerűbb, de "nagyszerű" dolog: főzz neki valami igazán finomat (nála, vagy nálatok, a lényeg, hogy aznap este csak ketten legyetek otthon). Utána lesz idő kettesben borozni, romantikázni.
Születésnapi tortát is süthetsz természetesen mindezek mellé. Én már csináltam, pedig nem vagyok egy konyhatündér és imádta a párom, tényleg nem olyan bonyolult, mint elsőre hangzik (najó, azért tegyük hozzá, barátnők segítségével készült:D).
3) Ha nem tudjátok megoldani a "csak mi ketten egy lakásban/házban" akkor egy jó szálloda esetleg? Ott megtudtok vacsorázni, utána pedig felmehettek a szobátokba, másnap meg fürdőzhettek-szaunázhattok is.
Nem kell annyira túl gondolni, se túl görcsölni, már maga az ötlet is elég romantikus. Szóval tényleg ne aggódj, aztán esetleg írd meg, mi volt. ;)
Lovagold meg egy közös spangli utàn
Vagy vegyél neki egy akkus fúrót, az mindig jól jön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!