Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Benne lennétek egy ilyen típusú nyitott kapcsolatban?
Nagyon szeretnék társat, de azzal sajnos tisztában vagyok, hogy a nyaláson kívül nem sok eszközt adott nekem a sors a nők kielégítésére. A méretem az eddigi tapasztalatok alapján nem igazán elég az örömszerzéshez. Nyalással mindig ment a dolog, de rendes szexel nem tudtam még nőt a csúcsra juttatni, volt olyan, aki mondta is, hogy nem sok mindent érez. :/
Eddig sajnos emiatt minden nővel szétmentünk, hiába ajánlottam fel neki azt, hogy a jelenlétemben és/vagy a tudtommal nyugodtan szexelhetne a rendes méretekkel rendelkező szeretőjével. (Nem összrvissza mindenkivel, hanem ha akart volna, tarthatott volna szeretőt a tudtommal, akinek rendes pénisze van.)
/ Egy ideje foglalkoztat az erényöv is. :/ :( /
Nagyon teljesíthetetlen vágy ez, hogy legyen ilyen testi adottságokkal is egy párom? A fent leírt kompromisszumot komolyan gondoltam, nem akarok senkit arra kényszeríteni, hogy beérje csak orállal a kedvemért!
A korrekt válaszokat előre is köszönöm!
29/F
na, te pont nekem való lennél, mert én meg a nyalást imádom :D
a sima szex nem nyújt nagy élvezetet
az análba meg pont az a jó, ha kicsi ;)
9-10 centi? Az ,kedves kérdező, nem kicsi (nem is nagy) a nők voltak túlságosan szétlyukasztva akikkel voltál. Egy átlagos női hüvely 8-10 cm, és a nagy 19-22 cm-s péniszekkel semmit nem értnek a tulajdonosai mert csak fájdalmat okoznak a hölgyeknek. Örülj, hogy jó nyalási tehetséged van. Aki igazán szeret az nem CSAK a szexért szeret, hanem a lelkedet és az egész valódat is szereti. Ne légy elkeseredve biztosan meg fogod találni a párodat aki mindennel együtt elfogad. És ha csak pusztán a kérdésre akarnék válaszolni, és csak a szex szempontjából nézem én belemennék ha szeretnélek. Viszont lehet, hogy sokan azért nem mentek bele, mert akartak adni neked esélyt másnál (Nem szépítem a dolgot) aki esetleg kisebb/szűkebb odalent.
20/L
Van olyan szexuális (kisegítő) eszköz, amit a brére húzhatsz és növel rajta... nem próbáltad még ki? Amúgy a story szerint elviekben ki lehet elégíteni egy nőt 10 centivel is, tehát az #1-es válaszban is van valami haver. Mondjuk nem irigyellek, azt nem mondom.
25f
Aki azt hiszi, h egy nőt meg kell du@ni mint az állat, az téved. Aki kicsit is ismeri a női anatómiát, tudja, hogy a csiklótól tudnak a nők elélvezni. Az a kevés, akinek a hüvelyi szexel is megy, nagyon szerencsés.
Nem mondom, h néha nem esik jól egy férfias, erős szex, de nem élvezünk el tőle, csak nagyon kevesen.
Viszont egy jó nyalás, - amit nagyon kevés pasi tud, mert nem élvezik, és azt hiszik, mint a 16-os, hogy egy nőt keményen meg kell ba@ni -, mennyekbe tud repíteni egy nőt. Azok a nők nem szokták a nyalást élvezni, akiket még nem nyaltak ki megfelelően.
35 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!