Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt mar olyan hogy a szomszed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar olyan hogy a szomszedoddal sexeltetek?

Figyelt kérdés

Ha igen hogy kerultetek olyan helyzetbe ? :D

Van egy csaj szomszédom Nagyon jol nez ki 😂

2017. ápr. 20. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Volt. Szinglik voltunk bejöttünk egymásnak egy esti vacsi és borogatás után ágyban kötöttünk ki. Jó volt 3 éves párkapcsolat lett belőle..
2017. ápr. 20. 11:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Borozgatás
2017. ápr. 20. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem csak öreg szomszédaim vannak sajna.
2017. ápr. 20. 11:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Volt rá alkalom. Angol nyelvvizsgára készítettem fel, de hát némi extra is belekerült az egészbe. Igaz csak egy nyár erejéig, de nagyszerű volt, ma is jobban vagyunk de csak mint barátok
2017. ápr. 20. 11:27
 5/9 anonim ***** válasza:

nekem egyelőre még csak vágyam a 37 éves szomszédnőm, de már most hogy rágondolok áll a farkam :D

21F

2017. ápr. 20. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Szomszéd néni unokájával. Éveken át nyaranta sokat lógtunk együtt amikor a nagyijánál volt nyaranta. 16 éves korunkban nyáron többször dugtunk. Mindkettőnknek a másik volt az első. 20/F
2017. ápr. 20. 11:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyetemista vagyok, ugyanazon albiban laktam 4 évig a második emeleten, egy tízemeletesben.

Két szomszéd lányt is megdugtam.

Egy lánnyal sokszor találkoztam, amikor jött le futóruhában a lépcsőházban. Láttam hogy néz engem eléggé olyankor, de persze a szokásos "Szia! - Szia!" szomszédi köszönésen kívül semmi sem volt. Egyszer rászántam fél napot, miután láttam őt az egyetemen is, hogy szétnézzek egyetemista fb csoportokban (és megnéztem a postaládákat is vezetéknév után) és megtaláltam őt facebookon. Bejelöltem, beszélgettünk kicsit aztán randira hívtam. Az elsőn csókolóztunk, aztán kicsit megszakadt a kapcsolat (mindez 2015 őszén volt), aztán pár hónappal később még ő írt rám, hogy mi van velem. Újra randizni kezdtünk és úgy két-három randi után lefeküdtünk. Néha nála voltunk, néha nálam. Ő a negyedikben lakott, pont a kettővel felettem lévő lakásban a szüleivel, tesójával.

Egy másik lány 28 éves volt (amikor én 22), aki az elsőn lakott, de kb sosem találkoztam vele. Tavaly amikor voltak az EB-meccsek, akkor mindig bementem a városba és egy kocsmában néztük haverokkal a meccseket. Mikor indultam, ő ugyanarra a buszra szállt fel és a meccs vége után haza indultam ugyanúgy trolival. (Azt hiszem a belga meccs volt). A buszon láttam őt megint (nem egy helyre mentünk, sőt én korábban is szálltam le) és amikor felszálltam odamentem hozzá, hogy "Ez jó meccs volt" vagy valami ilyesmi szöveggel. Ő válaszolt, mondtam hogy láttam a lépcsőházunkból kijövet, beszélgettünk stb. Az első randin csókolóztunk, a másodikon lefeküdtünk, igaz csak az életben kétszer (este és másnap reggel).

Amúgy nem vagyok nagy nőcsábász (kevesebb mint 20 nővel voltam az életemben), de azért ez elég szerencsés hogy két ilyen összejött és örülök neki.

23/f

2017. ápr. 20. 12:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Jók az ilyen szomszéd lányok!
2017. ápr. 20. 15:12
 9/9 bazsixxx ***** válasza:
még nem de igény lenne rá
2017. ápr. 20. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!