Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar olyan hogy a szomszedoddal sexeltetek?
Ha igen hogy kerultetek olyan helyzetbe ? :D
Van egy csaj szomszédom Nagyon jol nez ki 😂
nekem egyelőre még csak vágyam a 37 éves szomszédnőm, de már most hogy rágondolok áll a farkam :D
21F
Egyetemista vagyok, ugyanazon albiban laktam 4 évig a második emeleten, egy tízemeletesben.
Két szomszéd lányt is megdugtam.
Egy lánnyal sokszor találkoztam, amikor jött le futóruhában a lépcsőházban. Láttam hogy néz engem eléggé olyankor, de persze a szokásos "Szia! - Szia!" szomszédi köszönésen kívül semmi sem volt. Egyszer rászántam fél napot, miután láttam őt az egyetemen is, hogy szétnézzek egyetemista fb csoportokban (és megnéztem a postaládákat is vezetéknév után) és megtaláltam őt facebookon. Bejelöltem, beszélgettünk kicsit aztán randira hívtam. Az elsőn csókolóztunk, aztán kicsit megszakadt a kapcsolat (mindez 2015 őszén volt), aztán pár hónappal később még ő írt rám, hogy mi van velem. Újra randizni kezdtünk és úgy két-három randi után lefeküdtünk. Néha nála voltunk, néha nálam. Ő a negyedikben lakott, pont a kettővel felettem lévő lakásban a szüleivel, tesójával.
Egy másik lány 28 éves volt (amikor én 22), aki az elsőn lakott, de kb sosem találkoztam vele. Tavaly amikor voltak az EB-meccsek, akkor mindig bementem a városba és egy kocsmában néztük haverokkal a meccseket. Mikor indultam, ő ugyanarra a buszra szállt fel és a meccs vége után haza indultam ugyanúgy trolival. (Azt hiszem a belga meccs volt). A buszon láttam őt megint (nem egy helyre mentünk, sőt én korábban is szálltam le) és amikor felszálltam odamentem hozzá, hogy "Ez jó meccs volt" vagy valami ilyesmi szöveggel. Ő válaszolt, mondtam hogy láttam a lépcsőházunkból kijövet, beszélgettünk stb. Az első randin csókolóztunk, a másodikon lefeküdtünk, igaz csak az életben kétszer (este és másnap reggel).
Amúgy nem vagyok nagy nőcsábász (kevesebb mint 20 nővel voltam az életemben), de azért ez elég szerencsés hogy két ilyen összejött és örülök neki.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!