Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők is vannak úgy, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők is vannak úgy, hogy szeretik a párjukat, de mégis megcsalnák, csak a sex-ért?

Figyelt kérdés
Szeretem a feleségem de ha van rá alkalom és partner általában megcsalom. Viszont egyedül álló nővel nem jó többször talizni ,mert megszerelmesedik aztán beüt a bumm. Nem arra vagyok kíváncsi hányan csalják az iszákos lepukkant férjüket.hanem hogy van e olyan aki igazán szereti ,csak ennyire sex éhes.
2017. ápr. 20. 08:49
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Oké kövezzetek meg. Nem mondom el a feleségemnek ,mert nem ilyen beállítottságu és fájna neki a dolog. Drága kisbarátom,te meg a 3 éves szerelmeddel ne példálozz nekem,meg hogy 10 év múlva is ez lesz. Lehet 10 év múlva lesz két szép gyereke a nődnek csak nem tőled, mert addig még sok víz lefolyik a Dunán.
2017. ápr. 20. 10:24
 12/34 anonim ***** válasza:

én azért meg tudlak érteni jó pár év együttélés és házasság után nálunk is van ilyen "csapogjunk ki" hozzáállás, bár mi jól elvagyunk Swingerrel, mások előtt szexelve vagy másik párral.

Nekem fontos, hogy ha még ki is kacsingatunk, azt is együtt csináljuk, a titok tartás és a hazudozás nem izgat egyikünket sem, de megértem ha valakinek ez jó.

2017. ápr. 20. 10:46
 13/34 A kérdező kommentje:
Nem jó titkolózni ,de ő nem ilyen mint én.
2017. ápr. 20. 11:14
 14/34 anonim ***** válasza:
69%
Szánalmas és ostoba vagy kérdező!!! Méghogy szereted a feleséged ,legalább ne hazudj te féreg!! Akit szeretek azt nem csalom meg!! Annyi gerinc nincs benned ,hogy elválj tőle??! Aztán mehetnél összevissza d.ni!! Nyílván ez nem megy,mert kényelmes,hogy otthon az asszony csóri kinyalja a kis seggedet ,mos-főz-takarít rád-illetve mossa a sz@ros gatyáid ,mert egyedül ezekre képtelen lennél....undorító,alja népség vagy. Képzeld ismerek olyan házaspárt ,akik ugyanúgy 10éve vannak együtt,és sosem csalta meg a férfi a párját,na ő tényleg szereti a feleségét.Na ez az igaz szerelem,nem a tiéd!!
2017. ápr. 20. 11:18
 15/34 anonim ***** válasza:
Én jó megkúrnàm a feleséged, nem szólhatnak semmit, ha te megcsalod, neki is lehet. Kivitték lennetek.
2017. ápr. 20. 11:37
 16/34 anonim ***** válasza:

Nos, ha volt párom, nem csaltam meg.Ezzel csak azt bizonyítottam volna, hogy se nem szeretem, se nem tisztelem.Akkor minek vagyok vele?

Ha őszinte lennél legalább magadhoz, nem használnád a szeretem szót.Egyszerűen meguntad őt szexuálisan, hiszen nem tudja neked a változatos testet nyújtani (ez képtelenség is lenne).Nem vagy monogám, ennek ellenére elméletben elkötelezted magad a párod mellett, a gyakorlatban viszont nem.Már csak az a kérdés, mire volt ez jó?Ennyire fontos, hogy legyen az a bizonyos biztos pont?És annyira, hogy egy estleges lebukásnál még azt is képes vagy végignézni, ahogy a párod összeomlik a csalásaid miatt?Hol szeretet ez?Ez csak a te saját önzőséged, hogy bármi áron kitudj elégülni mindenkin átgázolva, csak neked legyen meg a változatosság, hogy ne und magad halálra.

2017. ápr. 20. 12:00
 17/34 A kérdező kommentje:
Biztos így van ti tudjátok.17 éve a feleségem és szeretem. Nem untam rá és jó vele a sex. Valamint seperc alatt felvennék egy ilyen nagyokos kislányt ha egyedül lennék házonéninek és mosná a gatyáim. Amúgy nem a véleményetekre vagyok kíváncsi, hanem arra hogy nők is éreznek e így .
2017. ápr. 20. 13:55
 18/34 A kérdező kommentje:
Pláne ne ilyen csitrik akarják megmagyarázni ,hogy kit szeretek . Ti is mikor magatokhoz nyúltok a férjetek,meg a feleségetek jut az eszetekbe. Én meg a holdról jöttem.
2017. ápr. 20. 13:58
 19/34 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező itt mindenki hűséges

És álszent.

Tény jobb lenne őszintén engedéllyel ezt művelned,de itt 1-2 éves kapcsolatok vannak.

10-25 éves kapcsolat után majd másképpen gondolkodnának.

A te életed .Éld úgy ,hogy jó legyen.

Nő.

2017. ápr. 20. 14:46
 20/34 A kérdező kommentje:
El sem hiszem hogy valaki érti is amiről beszélek. 17 éve ezt teszem ,de tűzbe mennék a feleségemért ugyanúgy mint amikor elvettem. Sosem fogom neki elmondani ,mert tudom mennyire fájna neki.
2017. ápr. 20. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!