Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak a kiszolgáltatottság, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a kiszolgáltatottság, a nemi erőszakot imitáló szerepjátékok izgatnak fel. Félek, így nem vagyok alkalmas egy párkapcsolatra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
22 éves nő vagyok, lassan 2 éve semmilyen testi kapcsolatom nincs. A hagyományos közösülés számomra egyáltalán nem izgató, ezért inkább nem is próbálkozok vele. Komoly kapcsolataim ebből az okból kifolyólag nem is voltak, csak hosszabb-rövidebb szexkapcsolataim. Lassan szeretnék megállapodni. Mit tehetnék?

2017. ápr. 19. 16:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok ezzel, engem a megoldási lehetőségek érdekelnének, nem pedig a problémadefiníció.
2017. ápr. 19. 18:10
 12/22 anonim ***** válasza:
40%
Ha majd át élsz egy igazi nemierőszakot hidd el nem fog izgatni. 23 L
2017. ápr. 19. 18:12
 13/22 anonim ***** válasza:
57%

Én is így vagyok vele, csak én a domináns fél vagyok. Lehet ezt csinálni párkapcsolatban is(csináltam is, más miatt lett vége) de én is nehezen találok nőt aki így elfogadna hosszabb távon.

28F

2017. ápr. 19. 18:15
 14/22 anonim ***** válasza:
Rengetegen vannak így és a pasik nagy részének ez be is jön. Ennek semmi köze ahhoz, hogy alkalmas vagy-e párkapcsolatra. Ezt nagyon lehet élvezni kapcsolatban is, ha a másikat is izgatja.
2017. ápr. 19. 18:18
 15/22 anonim ***** válasza:
Pszichológus felkeresése, segíthet.
2017. ápr. 19. 18:18
 16/22 anonim ***** válasza:
Lehet erre gerjedsz, de ha kikapnál egy ilyen állatot tuti egy idő után elmenne tőle a kedved is.
2017. ápr. 19. 18:21
 17/22 anonim ***** válasza:

Biztos hogy ez az oka a kapcsolat hiányának?

Nem lehet hogy csak erre fogod?

Rengeteg tartós, komoly kapcsolaton belül mukodik igy a szex. Vagyis az nem igaz, hogy erre nem lehet akar tartós partnert is találni.

2017. ápr. 19. 20:59
 18/22 anonim ***** válasza:
Szívesen megerőszakolnálak
2017. ápr. 20. 08:11
 19/22 anonim ***** válasza:

Sok hozzád hasonló nőt ismerek, én is ilyen vagyok ,csak férfiból vagyok. Nem lehetetlen ilyen pasit találnod, mint például én, csak megfelelő helyeken kell keresni. Neked is csak azt tudom javasolni, ami nekem is bejött már párszor, menj el smpixie-s találkozókra élőben, ismerkedj, ha ismered a társaságot, akkor meg fognak találni olyan férfiak is ,akik nem csak a szexre hajtanak, hanem Ds kapcsolatban vagy minimum az ágyban BDSM jellegű szexszel képzelik el a kapcsolatot.

30F

2017. ápr. 20. 08:57
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

A sok okos aki írja hogy "majd ha kikapsz egy ilyen állatot" meg ha "majd jól megerőszakolnak" baromságokat ír fogalma sincs a dolgokról.

A saját bőrömön tapasztaltam hogy ha egy ilyen "állat" a párod az csak még inkább fokozza az ilyenféle vágyakat. És élvezed vele minden perced, kívánod h megalázzon, stbstb... De ő nem azért teszi mert azt akarja h élvezd hanem mert egy utolsó bunkó paraszt. És bár úgy érzed kielégít, de lelkileg valahol még jobban összetör.. De mégis te vagy aki kaparsz utána, ha újra meg újra otthagy..

A megoldás pszichológus (bár nem fog megváltozni a beállítottságod, de képes vagy átértékelni önmagad, és ez fontos) és egy NORMÁLIS, intelligens férfi, akiben van domináns és némi szadista hajlam. De fontos, hogy tudja mi az a bdsm, és ne csak azért legyen ilyen, mert önző és gonosz...

2017. ápr. 21. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!