Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Nálatok mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nálatok mennyire szamit hogy egy lány hogy jellemzi a saját testét?

Figyelt kérdés

Pl. Ha kicsi a melle: "nincs mellem" vagy "kicsi és kerek"

Vagy ha arrol beszel milyen kover es nem is az

Én lány vagyok de én pl egy idő utan olyannak latom az embereket amilyennek mondják magukat. Ti is igy vagytok?

2017. ápr. 18. 23:34
 1/8 RRR ***** válasza:

Semennyire

nem én olyannak látok bárkit,amilyen

2017. ápr. 18. 23:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem sokat számít. Főleg, ha duci, és úgy jellemzi saját magát, hogy elégedett a testével. :)
2017. ápr. 18. 23:39
 3/8 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
84%

Ha eleget mondom, hogy 35cm a péniszem akkorának fogod látni?xD

Amúgy amiről te beszélsz az az önbecsülés. Mindenkivel úgy bánnak, ahogy másoknak megtanítja, hogyan bánjanak vele.

2017. ápr. 18. 23:48
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Nincs annál szexibb, ha kicsi is a melle egy nőnek, de igenis büszke rá és elismerően beszél magáról. Nagyon fontos, hogy elégedett legyen a testével, helyes önbecsülése legyen, testképzavartól mentesen.
2017. ápr. 18. 23:53
 5/8 anonim ***** válasza:
12%

Szeretem az elkeseredett, öngyülölő, csúnya, kövér lányokat akik könyörögnek egy szopásért. Meg meghányatják magukat a farkammal, hogy ne hízzanak tovább.

És ha leköpöm Őket sírnak... Hmmm.

2017. ápr. 19. 00:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Az számít, hogy mennyire elégedett magával, hogy milyennek találja magát. De ha nekem szép, akkor hiába mondja, hogy nem az! Nekem akkor is az lesz! :-)
2017. ápr. 19. 00:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de az 5-ösön marha jól szórakozom:))))))

De amúgy ez hülyeség. Mindenki olyannak látja magát, aminek hiszi magát. Míg mások szemében tényleg olyanok vagyunk amilyenek. Kivéve persze a szerelmesek. Ott mindig minden tökéletes a másikon

2017. ápr. 19. 00:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne legyen deszka. De különben nem érdekel ha nincs nagy melle, deszka viszont ne legyen...
2017. ápr. 19. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!