Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami tippetek elso szopashoz?
Tudom tudom, meg fog jelenni hamarosan egy rakat rosszindulatu beszologato, oszinten nem erdekel, kar faradni.
Egyszeruen csak a hetvegen valoszinu eloszor fog sorra kerulni ilyesmi, es nagyon felek, fogalmam sincs mit, es hogyan csinaljak. Meddig egyaltalan es, es, es nemtudom...
Pedig most készültem arra, hogy beszólok egy nagyot. :D De akkor nem teszem.
Ne legyél gépies, előre betanult. Érzéssel csináld, ne fogazz, és jól nyálazd meg a brét, verjed is, de legyen benne olyan rész, amikor kézzel nem fogsz rá, csak szájjal kényezteted, nyalogatod a makkját, szívogatod is, szájüregedbe helyezed oldalra, hogy izgassa a makkját. Nyalogasd végig a péniszt is nyelved hegyével, körözz kicsit a fitymafékén a nyelved hegyével, miközben masszírozod a heréket, akkár meg is ujjazhatod közben a pasas lyukát. Kapd be a heréit, szívogasd azokat is, addig verheted a fäszt. Legyen benned kreativitás és szenvedély!
Én először csak puszilgattam és nyalogattam a barátom farkát, többet nem "mertem" csinálni. Rá egy hétre már bekaptam a makkját, és napról napra így haladtam egyre lejjebb. Tehát szinte magamtól tanultam meg szopni. Ő közben mindig mondta, hogy jobb neki, gyorsabban vagy lassabban csináljam, stb. Fontos a kommunikáció, és hogy csak akkor csináld, ha késznek érzed rá magadat. Szóval csak kérdezd hogy csináld, hogy jó legyen neki. Ez a párkapcsolat alapja is.
20N
"Tehát szinte magamtól tanultam meg szopni."
Elég érdekes lett volna ha valaki megmutatja neked,hogy hogyan kell.Minden nő magától tanulja a dolgot,valaki ráérez,valaki meg nem igazán.:)
Azért a heremarkolászással óvatosan!
És ahogy írták is, beszéljetek róla hogy jó volt-e.
Nekem egyszer a párom megmarkolta úgy hogy csillagokat láttam! És nem a gyönyörtől :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!