Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt nők könnyebben elélveznek?
Nem hiszem. Mondjuk én szűz vagyok :P amikor masztizok, én nagyon gyorsan elélvezek, pedig elég ritkán csinálom. Szerintem egy férfival biztos gyorsan elmennék.
Mondjuk szerintem ez emberfüggő, hogy ki milyen gyorsan megy el.
erre szerintem nincs szabály, van aki 18 évesen is gyorsan el tud jutni a csúcsra, és van akinek 50 évesen is egy óra hossza minimum
persze, ott már tudják mi a jó, de ez nem biztos hogy sokat könnyít
meg fiatal korban általában nagyobb az izgalmi állapot, a hormonok miatt
Szerintem itt nem a tapasztalaton van a hangsúly, hanem azon, hogy mennyire gátlásos. Attól, hogy egyedül, masztizás közben egy lány hamar elmegy, az nem jelenti azt, hogy a fiúval is el fog. Sőt! Ha megszokta egy bizonyos módon, és a fiú másképp csinálja, pont hogy nehezebb lesz.
Szerintem itt az a lényeg, hogy a lány mennyire tudja elengedi magát szex közben, mert ha igen, akkor hamar el is fog élvezni. Ha meg azon agyal, hogy jaj, tetszem-e neki meztelenül, vagy elég jó vagyok-e az ágyban, akkor soha nem fog elmenni. Inkább olyan lányt keress, akinek van önbizalma, ha meg van elégedve magával, akkor nem lesz ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!