Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, eddig kb hányszor szoptátok le a partnereiteket eddig?
Az összes eddigi partner egyutt, a nemi eletetek kezdetétől egeszen mostanaig!
Eletkort legyszi irjatok :) !
Nem döntöm el előre, hogy most orál lesz, vagy szex. Ahogy éppen esik. Egyébként több, mint 10 éve vagyok együtt a párommal, szóval megszámolhatatlanul sokszor részesítettem orális szexben. Előjáték során alap az orál, de általában nyilván a szex során élvezünk el, nem csináljuk végig az orált. Viszont van, hogy csak orális kielégítés van. És nincs gyakorisága. Nincs olyan, hogy heti 2-szer les.zopom a páromat. Ahogy éppen alakul.
29N
Sokszor, de pontosan nem tudom megmondani, sosem jutott eszembe számolni.
26
Engem 3412 alkalommal szoptak le, ebből 970 tartott magömlésig, a többi csak előjáték, közjáték, vagy utójáték volt.
Ebből a 3412-ből a feleségem 10 és fél év alatt 2973-nál tart, a többi orálozást még az elődei követték el. Hamarosan meg lesz a 3000-redik jubilálása, azt megünnepeljük egy eredeti herebabrációs puncifikátorral! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!