Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Miért várjátok el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért várjátok el a nőktől hogy vonzónak tartsák a hájas hasat, a hízott combokat?

Figyelt kérdés
Szerintem amelyik férfi nem látja a péniszét, ha lenéz, ott már nagy baj van.
2017. ápr. 17. 16:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10: Szállj már fel egyszer a négyeshatosra, és nézd végig, hány nő folyik le szó szerint az ülésről! Lehet, hogy a férfiak 40 felett elkezdenek pocakosodni, de összességében még mindig jóval kisebb arányban lesznek olyan mértéktelenül elhízottak, mint ami a nőknél manapság már 25 felett is megfigyelhető.
2017. ápr. 17. 21:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát, én nem azon a járaton utazom, de irodában dolgozom 4-40 nőkkel, mind bombázó, viszont egy kezemen megszámolom, hogy az elmúlt 1 évben hány vonzó 40-es pasit láttam már.

Amúgy a kérdésre a válasz: Sok nőnek a pénz a fontos, és amelyik pasinak van pénze, azt hiszi, hogy akkor ezzel már minden le van tudva. Eltartalak, teljesítem minden anyagi kívánságodat, akkor ezek után más tennivaló nincs is. Ezt gondolják.

2017. ápr. 18. 21:01
 13/14 anonim ***** válasza:
12: Nem a vonzóságról volt szó, hanem a túlsúlyról. Én ebben nagyságrendnyi különbséget látok a nők javára, minden korosztályban.
2017. ápr. 18. 21:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát, az én környezetemben minden nő jár tornászni, de a férfiak nem nagyon. Az más kérdés, hogy a nők eleve hajlamosabbak a hízásra. A hormonok is ellenünk dolgoznak.
2017. ápr. 18. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!