Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért várjátok el a nőktől hogy vonzónak tartsák a hájas hasat, a hízott combokat?
Figyelt kérdés
Szerintem amelyik férfi nem látja a péniszét, ha lenéz, ott már nagy baj van.2017. ápr. 17. 16:58
11/14 anonim válasza:
10: Szállj már fel egyszer a négyeshatosra, és nézd végig, hány nő folyik le szó szerint az ülésről! Lehet, hogy a férfiak 40 felett elkezdenek pocakosodni, de összességében még mindig jóval kisebb arányban lesznek olyan mértéktelenül elhízottak, mint ami a nőknél manapság már 25 felett is megfigyelhető.
12/14 anonim válasza:
Hát, én nem azon a járaton utazom, de irodában dolgozom 4-40 nőkkel, mind bombázó, viszont egy kezemen megszámolom, hogy az elmúlt 1 évben hány vonzó 40-es pasit láttam már.
Amúgy a kérdésre a válasz: Sok nőnek a pénz a fontos, és amelyik pasinak van pénze, azt hiszi, hogy akkor ezzel már minden le van tudva. Eltartalak, teljesítem minden anyagi kívánságodat, akkor ezek után más tennivaló nincs is. Ezt gondolják.
13/14 anonim válasza:
12: Nem a vonzóságról volt szó, hanem a túlsúlyról. Én ebben nagyságrendnyi különbséget látok a nők javára, minden korosztályban.
14/14 anonim válasza:
Hát, az én környezetemben minden nő jár tornászni, de a férfiak nem nagyon. Az más kérdés, hogy a nők eleve hajlamosabbak a hízásra. A hormonok is ellenünk dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!