Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha 21évesen tetszenek a 15-16 éves csajok?
Utolsó! Ezzel nyugtatgatod magad elalvás előtt, hogy ezért nincs nöd és nem is szexelsz?
Lányod lehetne (ha 15 évesen apalennél) és? Nem a lányod.
Nyugottan megduhatnád Őket, így is megfogja valaki és lehet hogy az durvább lesz, míg veled a csaj is élvezhetné.
Természetes, hogy tetszenek. 5-6 évvel fiatalabbak Nálad. Akár komoly kapcsolat is kialakulhat ilyen korkülönbség mellett.
Huszonéves koromban én is tizenéves lányokkal kavartam. fiatalabbnak néztem ki a koromnál, így a korombeli lányok nem tekintettek partnernek.
Szerintem gáz. Gyakorlatilag te már felnőtt vagy, 15 éves meg még általánosba járhat és a gondolkodásuk is ezt tükrözi.
Ha az én párom vonzódna 15 évesekhez, biztos nem lennék vele.
2. vagyok! Én válaszoltam kicsit túlozva valakinek, de az a válasz eltűnt, ahogy több is, pedig semmi kifogásolhatót nem tartalmaztak szabályzatilag (akkor már az enyém sokkal inkább).
De most azért lettem lwpontozva, mert így értelmetlennek tűnik amit írtam.
Nyugodj meg, kérdező, természetes ez! Egyes 14-15 éves lányok már egész nőiesek, hiszen a serdülőkorban benne vannak, elkezdtek már nőiesedni. Ez természetesen azzal jár, hogy a férfiaknak tetszenek. mert aki nőies, az a férfiaknak tetszik. Teljesen rendben van!
Ez természetesen nem jelenti azt, hogy le akarsz velük feküdni, és azt sem, hogy kapcsolatot akarsz velük.
Egyébként pedig 6 év korkülönbség nem sok. Nem nagy az esélye, de ha pont összejössz egy 15 évessel, vártok pár évet, még teljesen jó kapcsolat is lehet belőle. A kapcsolatok fele válással végződik, de nem ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!