Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg baj, ha nem spriccel a péniszből a sperma?
Ez egy erdekes kerdes, mert nalam csak akkor spriccel nagyot ha jol elhuzom az argazmusomat. Tehat nem csak gyorsan elelvezel par perc alatt, hanem mondjuk elhuzom kb egy ora hosszaig. DE akkor is csak ugy spriccel ha mikozben a csucsra erek, jo erosen hatra huzom a fitymamat amennyire csak birom. Akkor jo nagyokat tudok loni az elso kb harom spriccnel, aztan a tobbi mar csak kifolyik.
Szerintem ez azert van, mert ha erosen hatra huzom a fitymat, akkor szukul a 'kijarat' keresztmetszete es ezert a kissebb helyen ugymond nagyobb erovel tud kilovelni a sperma. Akinek mondjuk nagyobb a lyuk a farkan, az szerinem kevesbe tud spriccelni vele.
De lehet rosszul gondolom, nem vagyok szakerto.
igen baj.
egy normális péniszből körülbelül úgy kéne spricceljen az ondó, mint elvágott ütőérből a vér.
Ha nem spriccel, a férfi alkalmatlan a nemi életre, rosszabb esetben akár belpénisz rákja is lehet!!!
8-as ez baromság
Csak valamivel kisebb a teherbeejtés esélye.
#8-as vagyok
Akinek nem esett le annak elmondom hogy hülyeségből írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!