Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akinek bejönne egy 165cm magas és 95kg-s nő?
Valakinek tuti.
Csajhaverom 163 cm es 105 kg. Meg neki is van fiuja.
En 165 cm es 70 kg. Nekem is van ferjem...de mar ilyen sullyal is kellemetlenul erzem magam. Ugyhogy...jon a fogyi
Van a rosszlányokon egy 175 cm 135 kg. prosti es 40+ értékelése van (ennyien voltak nála, + pár százan akik nem írtak értékelést).
Szóval szexuálisan nagyon sokaknak bejön az ennel extrémebb elhízás is, hogy kapcsolat ügyileg is e, no azt nem tudom...
Nekem nem lenne vele bajom, ha amúgy bírlak és nem vagy frigid.
Nem akarlak elszomorítani, de én jelenleg 80kg vagyok a 177 centimhez és még ez is nagyon kövérnek számít.
A sovány-szinte már anorexiás lányokat becsülik meg csak! Sajnos ez nálam sok év tapasztalata, soha nem voltam vékony és emberszámba sem vettek a vékony barátnőim mellett nem hogy még vonzódjanak hozzám.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!