Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi van a nőkkel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a nőkkel?

Figyelt kérdés

Na hali. Lenne itt egy szép kis dilemmám. Használok különfele társkereső oldalakat mint a Tinder és a Badoo, a gond az lenne hogy amint visszajelöl vagy tetszikel egy hölgy és elkezdünk beszelgetni valahogy elhal az egesz dolog. Nem tudom hogy miért de olyan mintha nem is akarna tovább beszelgetni. Az a lány akivel most beszelgetel tegnap beadta nekem hogy mennyire helyes vagyok most meg csak a hülye hangulatjeleket küldi. Az előző csaj meg folyton mondta milyen helyes vagyok meg aranyos és hogy mennyire találkozna már velem mégis sosem tudott időt szakítani rám mert "fáradt" volt... Hát hogyne. Nem hiszem hogy a külsőmmel lenne a baj. A legtöbb lány azt mondja hogy helyes vagyok ( nem nagyképűségből írom). De ki tudja. Szerintetek mi lehet a gond? Miert nem akarnak tovább beszelgetni? Rámenősebbnek kellene lennem, vagy humorosabbnak? Köszönöm a válaszokat.

19/F

2017. ápr. 14. 20:38
 1/7 A kérdező kommentje:
Javítás: *beszélgettem
2017. ápr. 14. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Hát a mizu sose jó, ha úgy kezded az egész beszélgetést, már bukta. Legyél rámenős, izgalmas...
2017. ápr. 14. 20:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Na ez király :D. Jó tudni :D. Akkor hogyan kene elkezdeni ha nem a mizu val :D?
2017. ápr. 14. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nincs témátok vagy franc tudja.
2017. ápr. 14. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem meg pont az egyszerűbb köszönések a jobbak, mint pl. a mizu!

Az sokkal idegesitőbb, hogy mindenki egy üzenetben akarja a másikat lenyűgözni, valami erőltetett szöveggel.

Amúgy a külsődről mondhatok valóban őszinte véleményt priviben, ha gondolod...

Persze nem erőszak.

2017. ápr. 14. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy hogyan kéne kezdeni, az attól függ, hogy mi a célod, mert ugye mindenji tudja, hogy a Tindert a dugás miatt használják a legtöbben. Ha te is ezért, akkor valami bókkal a képe alapján pl. Ha meg ismerkedni szeretnél, akkor kb bármi téma, akár a képei, leírása alapján.

Legyél kreatív, nem egy nagy ördöngőség

2017. ápr. 14. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez voltam én is. Megmondom mi van: unalmas vagy, nem vagy elég rámenős, nem vagy elég paraszt (ne velük legyél az!). Ezt sajnos tanulni kell, gyakorolj és majd kikupálódsz.
2017. ápr. 14. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!