Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire igaz az, hogy a nők olyan pasi mellett a legboldogabbak, aki mellett ki tudják élni a legperverzebb vágyaikat is?
Köszönöm, hogy leírtad őszintén, én még mindig máshogy látom, de talán azért mert lehet, hogy más korosztályhoz is tartozom (40-es), úgy gondolom, hogy a szex valóban az egyik fontos alappillére a kapcsolatnak de talán nem a legfontosabb, vagyis önmagában kevés egy életre szóló elköteleződéshez, bár az elején a többség így gondolja. Mi probléma lehetne ha annyira imádjuk (most) egymást?
Pont ezért be több, mint a fele 3 év után mert a szenvedélyre volt alapozva, ami tudjuk, hogy nem nyújt állandóságot. Ösztöni szint. A szeretet és az értelmi érzelmi szintnek is hasonló szinten kell mozognia. De még ha ez is stimmel lehet, hogy ezek mellett teljesen más motivál benneteket, más az életcélotok ritmusotok. Nagyon szerencsésnek kell ahhoz lenni, hogy találjon az ember valakit ahol legalább 4 kardinális tényező meg legyen. Általában már örülünk, ha valaki mély benyomást tesz ránk aztán a többi felett át is siklunk mert olyan jó vele... Naivitás az hinni, ha van kémia, majd az mindenen átsegít.
Tapasztalatból mondom, ráadásul gondolj bele
Na elszállt az előbbi írásom. :)
Javítom: Pont ezért fuccsol be a legtöbb kapcsolat fele 3 év után*, mert a nemi vágy tartotta össze.
Kicsit kusza lett, de remélem ki lehet hámozni belőle a lényeget, ..
Kedves 40-es. Még öt év kell hozzá, hogy bejuthassak a klubbodba, úgyhogy annyira nem is vagyunk egymástól távol...:)
Majdnem 19 éve vagyok együtt a férjemmel és ha csak egy dolgot mondhatnék, ami tökéletesen működik köztünk, az a szex lenne. ( Mondjuk, lehet, hogy csak a naivitások földjén élek:))
Értelmi szintünk szerintem egyforma, a lendületületünk más kicsit, én temperamentumosabb vagyok, viszont szex közben szintén ugyanott vagyunk. Nyilván gyerekeken, anyuékon, anyósékon összedurranunk néha, de este akkor sem alszom el anélkül, hogy meg ne csókoljam.
Aztán lehet, hogy akár békülős szex is akad. Attól, hogy ember nincs, aki előbb tudja, minthogy megfogalmazódik bennem, hogy durva szexre, összebújós, romantikus szexre, falnak nyomós vagy popsiszexre van-e szükségem, na attól vagyok mellette boldog. Mert én akkor ahhoz a százalékhoz tartozom, aki a testiséggel, a mindenféle perverz vágyaim megosztásával érzem magam kiegyensúlyozottnak.
Volt sokkal jóképűbb pasim is, akivel álom volt minden, de a szexben nem mertem vele teljesen kitárulkozni.
Bocs, hogy hosszú lett, csak akartam, hogy tudd: nem csak a friss szerelem, a fiatal fruskaságom miatt fontos a szex.
Most még. De remélem, hogy ha utolérlek, akkor is nagyon fogom kívánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!