Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok élnek halnak a szexért?
Figyelt kérdés
Nem találkoztam még olyan lánnyal akinek ez is egy fontos dolog az életében.
24/F
2017. ápr. 12. 18:49
1/16 anonim válasza:
A jó szex nélkülözhetetlen. Nyilván akinek eddig csak rossz tapasztalata volt vele, az nem vágyik rá, akinek viszont jó élményei vannak ezzel kapcsolatosan, az igen. 19/L
2/16 anonim válasza:
Mindenki vagyik ra es ez nem nem fuggo felesleges alszentkedni.
3/16 anonim válasza:
igen, de a legtöbb lány fél beszélni róla, és csak kapcsolatban veszi elő a témát
4/16 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de akár tetszik, akár nem elég fontos része a fiatal kornak.
Mikor élje ki a vágyait és az életerejét az ember lánya? Amikor már a hintaszékben kötögeti a pulóvert? :)
5/16 anonim válasza:
Pedig egy kapcsolatban ez is fontos. Nem élek-halok, de ha szeretem a párom, nagyon gyakran kívánom is Őt.
7/16 Diavolino44 válasza:
Altalaban a ferfiaknak nagyobb a libidojuk. Azert rengeteg not ismerek, aki legnagyobb meglepodesemre, honapok ota "elvan" szex nelkul. Azert sracokbol, meg nem hallottam, hogy jol ellene, maximum elfogadni tudja.
8/16 anonim válasza:
A nők aggyal szexelnek. Tehát nem élnek-halnak érte. De ha van egy tartós szerelmi, érzelmi alapú kapcsolatuk, akkor igen, kívánják.
De valóban el tudnak lenni sokáig nélküle, ha nincs lelki kapcsolat egy férfivel.
10/16 anonim válasza:
Az agy itt a pszichét jelentette volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!