Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hogy szeretitek ha nyalnak? ha jól szétárják a lábaitokat? vagy titeket melyik vonz jobban?
Bocs, de nem bírom kivárni, amíg egy csaj elmondja.
Tapasztalataim szerint először össze van zárva a lábak, és a finom hasra- és combrapuszik hatására épp egy picit szétcsúsznak. A vége pedig az, hogy a csíkos cihát is a fenekük alá gyűrik, hogy közelebb mehessek.
Nekem az a tapasztalatom, hogy nagyon szeretik a csajok, amikor kicsit szét vannak feszítve a lábaik, combjaik. Ezt úgy kell érteni, hogy enyhén szétfeszítve tartom nekik, amíg nyalom. De csak annyira feszítem, hogy ne fájjon, ne legyen kellemetlen, hanem csak kellemes feszítő érzésük legyen a combjaikban, mint mikor torna után finoman lenyújtod a combizmokat. :) Ilyenkor pillanatok alatt elélveznek. :)
De ez nekem fiúként is nagyon kellemes, ha én kapom ilyen kifeszített helyzetben a szopást. :) Ilyenkor én is pillanatokon belül elélvezek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!