Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Fuúk, Nagyon vonz az Omorashi, pisi visszatartás, teli hólyag fétis, és az ezzel kapcsolatos enyhe bdsm, kényeztetés, pisi kontroll, és hasonlók. Nektek milyen tapasztalataitok vannak a témával kapcsolatban?
Nagyon érdekel és felizgat a téma. Szoktam tartogatni, esetenként nyomkodni az egyre telő hólyagomat. Nagyon jó érezni az erős pisiingereket. Olykor addig tartogatom, hogy be is pisilek. Van, hogy csak kicsik mennek be, de baromi jó addig tartogatni, hogy a végén nagyon bepisilek.
Még nem volt ilyen, de jó lenne egy hasonlóan perverz lánnyal ilyesmit játszani.
Fiú vagyok.
Én azzal játszok, hogy amikor nagyon tele van a hólyagom, akkor elképzelek egy szökőkutat vagy egy vízesést.
Egy ismerősöm mindig várta, hogy már lássa rajtam, hogy már mennék pisilni. Olyankor mindig elkezdett ilyen psss hangokat kiadni vagy a vízről, a vízesésekről és a pisilésről beszélni. Az örökre bennem marad, hogy egyszer egy csöpögő csapról beszélt, amitől hirtelen egy erős inger rámjött és a tenyereimet dörzsöltem össze, miközben kétségbeesetten toporogtam, ő pedig nevetett.
Szerettem, ha ezt csinálta, néha, direkt feltűnően tartogattam vagy egyértelmű megjegyzéseket tettem, hogy már nagyon kell pisilnem.
De érdekes mód, néha ideges leszek. Egyszer a Margiszigeten sétáltam és nagyon sokat ittam (kávé, üdítő, víz) és amikor elkezdte nagyon feszíteni a hólyagomat, már túlmentem az egyik wcn, a másik messzebb volt.
Nekem életemben csak egyszer kellett úgy pisilnem, mint akkor, szóval ez tényleg vészhelyzet volt és minden pillanatban azt hittem, hogy a következőben elkezdek bepisilni. A levegőt visszatartva, a kezeimet ökölbe szorítva mentem és nagyon megnehezítette a dolgom, hogy valaki megnyitotta a kihelyezett csapot és csak folyatta és folyatta a vizet. Hiába nem néztem oda, így is hallottam, hogy a víz a földhöz csapódik és csordogál és már kedvem lett volna odakiabálni, hogy zárja el.
Egyszer hasonló helyzetben voltam. Nem tudtam letolni a kertésznadrágomat, mert amit rávettem farmerdzsekit nem tudtam kigombolni. Közben a wc látványától olyan erős inger volt rajtam, hogy már nagyon kellett erölködnöm, hogy száraz maradjak, miközben próbáltam kigombolni a farmerdzsekit. Nem bírtam tovább. Úgy ahogy voltam leültem a wcre és összepisiltem magam. A köldökömtől a térdemig mindenhol olyan lettem, a pólóm és a farmerdzsekim is és vagy két percig ültem a wcn, annyit pisiltem. Az első pár pillanban ideges voltam, majd utána éreztem a megkönnyebbülést, akkor hátradőltem és eresztettem tovább és hangosan sóhajtottam. Az furcsa volt, hogy nem a szokásos siszergő hangja volt, hanem zubogó hangja. Amikor végeztem és felálltam a wcről már sokkal jobban éreztem magam és a farmerdzsekit is ki tudtam gombolni.
huhh ezek nagyon izgató történetek, ha valakinek lenne kedve ilyenekről beszélgetni, írjon rám
én is szoktam néha csinálni, párszor volt már hogy egy barátommal is tartogattuk jó másél-2 liter víz megivása után ameddig csak bírtuk
nagyon izgató volt
kipróbálnám még valakivel :D
14, de a tartogatás érdekel vagy a bepisilés? Én épp keresek olyan helyet ahol a tartogatás (is) izgat másokat. Egy fórumon vagyok, de ott kifejezetten a bepisilés a fétise mindenkinek. Ahogy rájuk jön az inger, eresztik is gatyába, pelusba és kiírják utána a fórumba, hogy "Ma bepisiltem, 10 órakor, 2 órakor és most 5 perce." Ez így önmagában unalmas.
Nekem olyan sztorik vagy videók kellenek, ahol valaki már érzi, hogy nem fogja kibírni a wc-ig, de mégis minden erejével tartogatja és így pisil be.
Persze csak akkor, ha nincs túljátszva. A túljátszott tartogatós sztorik vagy videók is unalmasak számomra.
Ami a legjobban felizgat amikor a wc előtt áll valaki, de kicsit körülményesebb letolni a ruháját. A wc előtt felerősdnek az ingerek így én is szoktam néha olyant játszani, hogy nehezítem a feladatot.
Egyszer például felvettem egy olyan gatyát, amit madzaggal kellett elöl megkötni és jól összecsomóztam, hogy "biztos ne csússzon le a nadrág". :)
Megvártam, amíg nagyon kell pisilnem és akkor mentem ki.
A Wc látványától olyan inger jött rám, hogy lerántottam volna gyorsan a nadrágot, de nem tehettem. Türelmesen ki kellett bogóznom előbb a madzagot és közben leguggoltam a wc előtt, mert úgy könnyebb volt visszatartani és mert az erős ingertől nem tudtam egyenesen állni.
Izgató volt, hogy már meg akar indulni, de még a csomót bogózom ki.
Amit kipróbálnék szívesen, hogy ugyanígy felveszek valami ruhát, amivel elakadnék. Egy elakadt cipzár, egy nehezen kigombolható gomb, egy túlcsomózott madzag.
A lényeg, hogy természeesnek tűnjön, hogy elakadtam vele.
Amikor nem menstruálok, elmennék egy barátnőm kíséretében vagy hozzám vagy hozzá. Sokat innék, hogy amikor majd szólok, hogy nagyon kell pisilnem, akkor tudja, hogy tényleg nagyon kellhet.
És persze nagyon is kellene, de mivel a tervemhez ki kell bírnom a wc-ig, ezért nagyon is kéne tartogatnom.
De azért, ha szerencsém van, lehet a barátnőm kicsit ugratni fog. Lehet minden erőmmel vissza kell tartanom amíg a barátnőm psss hangoat ad ki vagy a vízről beszél vagy emlékeztet, hogy nemsokára pisilhetek és milyen jó érzés lesz.
Még az is lehet, a bejárati ajtónál "elfelejti", melyik kulccsal is kell kinyitni az ajtót, miközben én idegességet színlelek.
Aztán az ajtó kinyílik és rohanok a wc-re. Odaérek, lehet az ajtót se csukom be, mert úgy kell pisilnem. Így legalább a barátnőm láthat engem, ahogy próbálok kiszabadulni a ruhámból, de elakadtam. Segítséget kérek a barátnőmtől, és amíg segít, én minden erőmmel tartogatom, hiszen már az inger sokkal erősebb lett úgy, hogy a wc közelében vagyok.
A 14-es vagyok, engem is ez a része izgat, nem maga a bepisilés, sőt az a legkévésbe. Az az izgalmas amikor már nagyon nagyon kell. Átélni és látni is imádom.
Ha valakinek van kedve beszélgetni ilyen témáról, írjon nyugodtan :)
hát kivéve, ha az utolsó pillanatban elmegy a wc-re
de előfordul hogy bemegy egy kevés, pont ez az izgi benne, hogy nem tudod mi lesz, kibírod e még egy kicsit
na és még egy kicst? és még utánna egy picit? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!