Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy pasi képes teljesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi képes teljesen érzelmek nélkül szexelni?

Figyelt kérdés

Nem kell, hogy szerelmes legyen belém, elég ha csak kedvel valamennyire.

Hónapok óta fűz egy pasi, akinek tudom, hogy csak arra kellenék, és nálam elérte, hogy kicsit kötődjek hozzá érzelmileg.

Tudom, hogy egy két alkalom lenne, szóval nem fűzök hozzá semmi reményt. Engem csak az érdekelne, hogy ha ilyen hosszú ideje képes a nyomomban lenni, beszélgetni velem, figyelni rám, akkor valamennyire azért kedvel?

Vagy képes lenne, csak azért elviselni mert kell neki a testem?

Amúgy van sok közös témánk, szóval baráti szinten is tök jól el tudunk beszélgetni.

Nekem csak az lenne fontos, hogy utána ne legyünk rosszba, mert azt hiszi hogy tartozik nekem bármivel is. Nem akarok most komoly kapcsolatot. Az se baj ha csak haverok maradunk. De nyilván azok sem leszünk, ha kicsit sem kedvel, és tényleg csak arra kellek.

23L (39F)

2017. ápr. 10. 11:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amit leirtal a legidealisabb egy ilyen ferfifak. Igy hivjak az ilyet mint te: "ingyen pin..a". No para, nincs kotottseg, csak szex, meg szajbaelvezes hogy ne ess teherbe.

Csinald, csinald.

40f

2017. ápr. 10. 14:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Nő is képes. Fizikálisan mindenki képes... csak nem mindenkinek jó.
2017. ápr. 10. 14:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen. Ha számomra vonzó egy nő, akkor ez nem jelent problémát.
2017. ápr. 10. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!