Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Teljesen felizgatnak. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen felizgatnak. Mit tegyek? 21/f

Figyelt kérdés

Félek hogy valami baj van velem.Normális hogy vonzanak és tetszenek a fiatal 14 éves lányok?

Régebben ez nem volt így.Nem is tekintettem úgy rájuk mint nő.

De mostanában annyira szépek és csinosak...Mint ha direkt csinálnák hogy felfigyelj rájuk.

És erre még rátett egy bizonyos eset.Amit privátban szívesen leírok.

Másnak is bejönnek az ilyen fiatal lányok?

2017. ápr. 9. 12:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem, agyilag éretlenek.
2017. ápr. 9. 12:05
 2/13 anonim ***** válasza:

Nekem is bejönnek, mert tényleg szépek, de ettől függetlenül nem dugnám meg Őket.

Leírod azt az esetet privátban?

18/F

2017. ápr. 9. 12:07
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
igen bejönnek. egy menetre tökéletesek lennének, de annyira meg nem bevállalósak, mint amennyire mutogatják magukat. és igen agyhalottak kb, sok meg próbálja játszani a koravént.:D ami nem jön neki össze.
2017. ápr. 9. 12:07
 4/13 anonim ***** válasza:
94%

Nem csoda. 16 meg 18 nak neznek ki.

Ne aggodj.

22 L

2017. ápr. 9. 12:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Nagyon is bejönnek. (Csak az a baj, hogy nem jönnek:-))) Mi volt az a bizonyos eset?
2017. ápr. 9. 12:37
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
Szia szerintem teljesen normális, hogy tetszenek a fiatal tizen éves lányok. De ha még érett gondolkodású akkor még egy komoly kapcsolatod is lehet. ;)
2017. ápr. 9. 12:43
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Összejönni én sem szívesen jönnék össze velük.Mert fejben még nagyon fiatalok.Hiába hogy külsőre némelyik úgy néz ki mint egy felnőtt.

Az esetet nagyon szívesen leírom annak aki szeretné, csak kérem írjon rám hogy tudjam kinek írtam már meg, és kinek nem.

2017. ápr. 9. 12:45
 8/13 anonim ***** válasza:
47%
A te korodban ez már nagyon nem oké, könnyen lehet, hogy hebefíliás vagy, mihamarabb keress fel egy szakembert, sokkal jobb, ha most próbálsz megoldást találni, mint ha bajba kerülsz egy "koránál sokkal érettebb" 13 éves miatt. Komolyan beszélek, irány egy szexuálpszichológus.
2017. ápr. 9. 12:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem csodálom, sokuk kinéz vagy 17-18 évesnek is. Nagyon fejlettek csecs, arc és popsi téren. :D Küldd el a sztoridat priviben.
2017. ápr. 9. 12:50
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszi #8-as!Most 50 évesnek érzem magam. -.-

De igazad van.Nehogy egyszer átverjen valamelyik.:/

2017. ápr. 9. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!