Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vannak annyira oda a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak annyira oda a férfiak a swinger klubokért?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 8. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért? Odavannak?
2017. ápr. 8. 21:16
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem csak a pasikat vonzza,nő létemre engem is izgat a dolog,kipróbálni még nem tudtam.
2017. ápr. 8. 21:19
 3/10 anonim ***** válasza:
34%
Hidd el..inkabb a nok szeretik
2017. ápr. 8. 21:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Általában azt hallottam oda jobb esetben párban kell(ajánlatos) menni.Nekem fura lenne látni,hogy előttem ke*él más csajt az aktuális párom...
2017. ápr. 8. 21:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha a nők szeretik,akkor miért vannak sokkal kevesebben jelen?
2017. ápr. 8. 21:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Én egyszer olvastam egy ilyen oldalt. Az árak annyira horrorisztikusak voltak, hogy nem is tudom elképzelni, hogy odamegy valaki ennyiért. Kb. feléért felfogad egy prostit, akivel tuti összejön a dolog. Ha bemegy egy ilyen klubba, könnyen lehet, hogy nem talál olyan párt, akivel kölcsönös szimpátia alapján egymásnak essenek.
2017. ápr. 8. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Sok pár azért jár oda, mert az asszonyka több férfival akar lenni.
2017. ápr. 8. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:
#6 azért nem olyan horror az ár! 15-20 eFt. Amit egy jobb helyen elköltött vacsorára is otthagyhat az ember. De az élmény nem mérhető azzal össze, hogy egy prosti lepippant az út szélén az autódban!!!!! Mindenki másért van oda a swingerklubokért. Van akit az izgat, hogy "vadászhat" van akit, hogy "vadásznak rá", van akit a hangulat vonz, van akit a látvány, van akit a lehetőség stb. Mindenesetre ezt - egy adott összegért - szép környezetben, kaja-pia kíséretében tehetik meg a klublátogatók.
2017. ápr. 9. 07:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem minden férfi van oda érte Kérdező, általában azok a macskajancsik járnak ilyen helyre, akik legálisan meg akarják csalni az asszonyt, kanosak és dugópajtit keresnek, vagy csak simán aberráltak. Eléggé hányinger az ilyen hely.
2017. jún. 14. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is elég aberrált. A szerelem számomra nem viseli el azt,hogy a szemem láttára feküdjön le mással a párom. Ha a hátam mögött csalna meg, még jobban elviselném.
2017. jún. 15. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!