Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végigkérdeztem az évtizedes legjobb barátaimat egyenként, hogy mekkora a farkuk. Akkor most van köze a magasságnak a farokmérethez?
Ezek közül én vagyok az egyik.
Magasság/farokhosszúság:
167 cm - 14 cm
173 cm - 13 cm
182 cm - 15 cm
183 cm - 17 cm
197 cm - 17 cm
201 cm - 15 cm
25/F - Már mindegyiküket ismerem középiskola eleje óta és azóta folyamatosan tartjuk a kapcsolatot havi szinten (személyes találkozókra értve), pedig valaki már nem is az országban lakik és belföldön is 3 városban élünk.
Nem úgy kérdeztem őket hogy erre kell, csak az utóbbi hónapokban beszélgetéskor ha felmerült, akkor felhoztam és kihoztam belőlük a dolgot, mert kíváncsi voltam.
Mindig mondják hogy "jaj, 2 méteresnek is lehet 12 centis, meg 160 centisnek is 20 centis", de szerintem ezek inkább kivételek, nem pedig általánosságok.
Sajnos nem készül olyan felmérés, ami összevetné (többezres példa alapján) az emberek testmagasságát és péniszhosszúságát.
Miért kéne, hogy köze legyen? Egyáltalán mire alapozod?
Ennyivel a szemszín, hajszín is összefügghetne vele, vagy bármi más tulajdonság.
"Semminek sincs köze a farokmérethez."
A genetikának van. Mint ahogy a magassághoz is, meg a hajhoz, szemszínhez, egyéb testi jellemzőkhöz. De ezek a jellemzők nem kötődnek egymáshoz.
Csak egy példa: nekem volt szerencsém közelebbről is megismerni egy testvérpárt (nem egyszerre!), vagy tíz centi magasságkülönbség volt köztük, de a farkuk éppenséggel nagyon is hasonlított. Hosszra, vastagságra, formára is. Minden felmenőjük közös volt, nincs ebben semmi rendkívüli.
én 1.78 m vagyok és 14 cm hosszú, 4 cm vastag
haverom aki 1.63 m neki 18 cm hosszú
a következtetéseid alapján fordítva kellene hogy legyenek a méreteink..
A farokméretnek semmi köze sem a magassághoz, sem a testsúlyhoz.
A legnagyobb intim mérettel, amivel dolgom volt, azzal a legalacsonyabb srác rendelkezett, aki magasságra olyan 160 cm volt, inkább vékonyabb testalkatú volt. Neki 20 cm-es volt.
De volt több magasabb pasival is dolgom, ők olyan közel 190 cm magasak voltak, ott volt 18, 16 cm-es. Testalkatra egyik vékonyabb volt, a másik erősebb. A jelenlegi páromnak 15 cm, 168 cm magas és se nem vékony, se nem kövér. Teljesen átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!