Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18+ - 40 éves férfiak! Minimum hány éves lánnyal szexelnétek?
Tehát mi az alsó korhatár nálatok?
Kort írjatok!
31 férfi
Függ nagyon a csajtól, de szerintem olyan 22-25, mert átlagban a 22 alattiak nekem túl gyerekesek (tisztelet a kivételnek)
Nem mondom, hogy nem fantáziáltam még 18 évesről, viszont amikor ténylegesen beszélgetek ilyen korosztállyal, akkor eltűnik eléggé a vágyam, amikor rájövök, hogy ez még gyerek, hiába van bomba teste.
Amúgy nem értem miért kell ennyire mismásolni, elkenni egyeseknek a dolgot.
SZEXRŐL VAN SZÓ, NEM ARRÓL HOGY ELVEDD FELESÉGÜL.
Ha mutatnék nektek 14-17 éves lányokról akár csak facebookos fényképeket kor nélkül, akkor simán rámondanátok hogy megdugnátok. Mert szépek, fiatalok, kívánatosak. Nem értem ezen mit kell szégyellni.
Ez nagyban függ a lány érettségétől, de kb 16 éves kortól már bejönnek a csajok szexuális szempontból. 16 évesekkel már szívesen szexelnék. :-)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!