Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jött össze azelső szex?
21, lánnyal, ágyban, fáradtak voltunk, este volt, sötét, a kemény pénisz becsúszott a forró nedves punciba...
42-es lábam volt, csukva volt az ablak...
24F
Én 20 voltam, ő 19. Netes társkeresőn ismertem meg.
Szégyelltem hogy szűz vagyok, ezért azt kamuztam hogy már voltam előtte néhány lánnyal. Az első randin csókolóztunk és a 4. randin feküdtünk le, amikor áthívtam magamhoz egy vacsorára amit én főztem. A kaja mellett előtte közösen megittunk egy üveg bort is. Nyaldostam a punciját előtte jó sokat és aznap este 3-szor mentem el. Nem volt béna, úgyhogy nem kifejezetten vette észre hogy kezdő vagyok. De a kapcsolat/randizgatás/találkozgatás véget ért pár héten belül utána, amit nagyon bántam.
Tapasztalatlan voltam, mai fejjel látom hogy a szexben nem, de a kapcsolati részben rengeteg hibát követtem el.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!