Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti szoktatok ilyenekr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti szoktatok ilyenekről fantáziálni?

Figyelt kérdés

Elsősorban harminc felettiek véleményét szeretném kérni!

Szoktatok arról fantáziálni hogy a barátnőtöket/feleségeteket egy másik férfi d@gja elöttetek különböző helyzetekben és utána/ közben ti is beszálltok?

2017. ápr. 4. 15:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ez mostanában nagyon felkapott lett.

Egyszer beszélgettem egy sráccal. Ő keresett fel, hogy őt nagyon izgatja az ha féltékennyé teszik és gyakran fantáziál ilyenekről. Meg szeretné rávenni a barátnőjét hogy lefeküdjön egy férfi kollégájával akivel elég flörtölősen szoktak viselkedni.

Tőlem kért tanácsot, hogy vegye rá.

Nem tudom mi ez miért.. Szerintem nem így kéne hogy legyen. AZ ilyen kapcsolatok ahol ez felmerül.. vagy ez fanzátia szerintem nem épp a legnormálisabb. Nem ítélem el, meg nem rossz.. csak. Én úgy vagyok a dologgal hogy ha valakim van nem véletlenül vagyok vele és nem szeretném hgy mással is lefeküdjön.

Nem tudom milyen alapokon fekszenek az ilyesfajta kapcsolatok.. Vagy milyen típusú/beállítottságúak a felek egy ilyen kapcsolatban ahol az ilyen vágy.

20 lány

2017. ápr. 17. 10:58
 22/23 anonim ***** válasza:
*fantázia
2017. ápr. 17. 10:59
 23/23 A kérdező kommentje:
Utolso 20 eves lany. Nem neked kell erteni... Nem veletlenul kerdeztem a 30 feletti ferfiak velemenyet...., szerintem te nem tartozol bele :)
2017. ápr. 17. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!