Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, ha nagyon gerjedek a női bugyikra? Gyakran maszturbálok bugyira, és van, hogy fel is veszek női bugyit. Van más is így?
Nekem a fényesebb fajta, műszálas francia bugyik jönnek be nagyon. Ritkán, de előfordul, hogy azt veszek fel boxer helyett, vagy boxer alá. De leginkább csak otthon veszek fel, kielégítés céljából. Viszont, nekem hasonló okokból nagyon izgatóak a szintén fényesebb anyagú cicanadrágok, forró nadrágok is.
Nem gáz, hogy ezekre gerjedsz, tényleg nagyon sokan vannak így. Viszont nagyon kevés lány van, aki ezt tolerálja, mert nem tartják férfiasnak, és nekik férfi kell. A saját véleményem az, hogy ettől még ugyanolyan férfi vagyok, mint bármelyik másik. De amíg az emberek ítélkeznek, és nem az igazán fontos értékeinket nézik, amiktől tényleg férfiak vagyunk, hanem azt, hogy tökéletesen normálisak legyünk, addig ez mindig éles vita lesz két ember között.
Szóval, leld örömödet benne, de lányokkal óvatosan közöld. Kell, hogy legyen már egy jó adag kölcsönös bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!