Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nagyon gáz, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz, ha nagyon gerjedek a női bugyikra? Gyakran maszturbálok bugyira, és van, hogy fel is veszek női bugyit. Van más is így?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 3. 09:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak női bugyijaim, néha hordom is.
2017. ápr. 4. 12:22
 12/25 A kérdező kommentje:
11-es, miért hordasz női bugyit? Párod mit szól hozzá?
2017. ápr. 4. 12:29
 13/25 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem is vannak saját bugyijaim, de a párom tangáját sokkal izgatóbb viselni, vagy maszturbálni vele.
2017. ápr. 4. 12:32
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem gáz! Rajtam is bugyi van most, és masztizni fogok rövidesen. 16F
2017. ápr. 5. 16:29
 15/25 A kérdező kommentje:
14-es! Saját bugyival szoktál, vagy valakitől elcsented?
2017. ápr. 6. 08:31
 16/25 anonim ***** válasza:
15-ös! Még nincs saját bugyim, igy elcsenem. Anyutól.
2017. ápr. 6. 10:41
 17/25 Lorba ***** válasza:

Nekem a fényesebb fajta, műszálas francia bugyik jönnek be nagyon. Ritkán, de előfordul, hogy azt veszek fel boxer helyett, vagy boxer alá. De leginkább csak otthon veszek fel, kielégítés céljából. Viszont, nekem hasonló okokból nagyon izgatóak a szintén fényesebb anyagú cicanadrágok, forró nadrágok is.

Nem gáz, hogy ezekre gerjedsz, tényleg nagyon sokan vannak így. Viszont nagyon kevés lány van, aki ezt tolerálja, mert nem tartják férfiasnak, és nekik férfi kell. A saját véleményem az, hogy ettől még ugyanolyan férfi vagyok, mint bármelyik másik. De amíg az emberek ítélkeznek, és nem az igazán fontos értékeinket nézik, amiktől tényleg férfiak vagyunk, hanem azt, hogy tökéletesen normálisak legyünk, addig ez mindig éles vita lesz két ember között.

Szóval, leld örömödet benne, de lányokkal óvatosan közöld. Kell, hogy legyen már egy jó adag kölcsönös bizalom.

2017. ápr. 7. 08:25
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod 17-es! Sajnos én is tapasztalom, hogy a nők nem igazán tolerálják ezt a fétist. Párom is teljesen megrökönyödött, mikor véletlenül tudomást szerzett róla, azt mondta, hogy ő ezt nem tartja férfias dolognak. Így marad, hogy titokban veszek fel egy bugyit, az övéi közül.
2017. ápr. 7. 09:30
 19/25 anonim ***** válasza:
És ezek a beteg emberek köztünk járnak.
2017. ápr. 10. 08:47
 20/25 anonim ***** válasza:
nekem van a gépben.
2017. ápr. 10. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!