Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, milyen számotokra az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen számotokra az álomnő?

Figyelt kérdés
Külsőleg és belsőleg egyaránt.
2017. ápr. 2. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

nagyon kedves figyelmes odaadó

külsőre mosolygós

ha nagyon ideálisat nézünk, akkor teltebb alak, nagyon szép arcú, meg mit tudom én az általános dolgok amiket sorolni szoktak

24F

2017. ápr. 2. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Külső: nem alacsony, de nem is magasabb tőlem. Vékony, de nem csontkollekció. A melle inkább kicsi, mint hatalmas, tehát domborodik, ahol kell. Sötét haj, preferáltan barna. Relatíve szép arc.

Belső: a tipikus dolgok. Lehet vele beszélgetni értelmesen, megvan a magához való esze, hűséges, megbízható. Beszédesebb, mint én, mert én nem vagyok az :D

Pont olyan, mint egy lány ismerősöm.

2017. ápr. 2. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Házias, otthont teremt a lakásból, ne csak a partnert lássam benne, hanem a potenciális anyát is, akire rá merném bízni a közös gyerekünket (furán hangzik, de manapság sok olyan nőt látni, akire egy háziállatot sem mernél rábízni, nem hogy egy gyereket)

Legyen nyitott a világra, és lehessek mellette önmagam, minden hibámmal és jó tulajdonságommal együtt (nem vagyok tökéletes, ős se legyen az, elég ha egymást annak látjuk)

Ne legyen elhízott, de legyen rajta mit fogni. A nagyon vékony nőktől a hideg kiráz...

Kedves, mosolygós teremtés.

Ha nagyon idealizálni akarok, akkor a barna haj - barna szem páros egy kis mosolygós, helyes arccal K.O., de volt már randim szőke, kék szemű, de fekete, zöld szemű lánnyal is, nem csak a külsőn múlik, hogy van-e vonzalom. Legalább is nálam.

28/F

2017. ápr. 2. 16:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Belső:kedves,aranyos,őszinte,rendes,hűséges stb

Külső:ne legyen elhízva,ne legyen agyontetoválva/piercingelve.

2017. ápr. 2. 16:47
 5/7 Ramone ***** válasza:
100%

Külsőleg alacsony félhosszú haj igéző szemek és arányos alkat. Kis mellek és formás fenék

Belsőleg határozott de vicces is egyszerre tudja mit akar az élettől és van benne valami amitől hallgatok rá... Legyen művelt lehessen vele beszélgetni és legyen kellőkép perverz. Amikor belenézek a szemébe akkor magamat lássam boldogan vele.

2017. ápr. 2. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem álomnő mint fogalom nem hiszem, hogy létezne, ahogy álompasi se. Egyszerűen csak olyan hölgy legyen, akire azt mondhatjuk, hogy nő, és nem r.banc. Sok különbség van a NŐ, és a R.banc között, de ezt nem kell felsorolni. Szerintem egy nő aki ideális számomra:

- Legyen becsületes

- Károsszenvedélyektől mentes életet éljen

- Őszinte legyen a párjához

- Kitartson jóban rosszban a párja mellet, bármi is legyen

- Ne hadja magát sose megalázni, tudja megvédeni magát

- Trágár szavakat lehetőleg mellőzze, ne minden második szava legyen valami csúnya szó.

- Ápolt külseje legyen, nem pedig mint valami részeg trógeré

- Normálisan öltözködjön, nyáron rövid farmer, felül rövidujjú póló, vagy top, még talán a szoknya is belefér, de ne olyan rövid legyen amin kilátszik mindene, télen meg hűvösebb időkben farmernadrág, vagy melegítőnadrág, kabát, cipő vagy bakancs.

- Gondolkodásmódja is ne olyan legyen ami a kapcsolatot rossz irányba befolyásolná, vagyis ne erőltesse az életvitelét a párjára ha nem akarja, gondolok itt vallási, politikai, életmódbeli különbségekre, mint például ha ő vegetáriánus, de a pali meg eszik húst, akkor igenis had egyen húst a srác.

- Segítsen be a háztartásba, vagyis ő is tegyen bele a kasszába.

- Ha okos, művelt, az csak előnyt jelent.

- Munkahelynek lehetőleg ne sztriptízbárt, vagy prostitúciót válasszon.

- Ne legyen csontsovány, de azért akkora se mint egy bálna (az más ha betegség miatt sovány kórosan valaki, illetve elhízott, elsősorban itt arra értem, hogy az életvitele miatt ne legyen sovány, és nagyon kövér).

- Korosztályban 18tól 25 éves korig nálam előnyt jelent.

Nagyjából ennyi lenne amit én feltudtam vázolni, az olyan, nagy mell, formás fenék az hülyeség, buta hozzáállás. Nem ezek fogják eldönteni, milyen egy adott nő.

25/F

2017. ápr. 2. 16:55
 7/7 anonim ***** válasza:

ideal.. barna haj és szem ..én szőke kék szemű vagyok ezért is a barna vonz:)

Ami az ideál ota van ...TELJESEN mindegy hogy barna szőke fekete egyetlen egy dolog a fontos SZERESSEN ...ez a leg fontosabb teljesen minden ilyen szempontból a külső adottságai volt már minden fele barátnőm (nem dicsekvés kép írtam)

2017. ápr. 3. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!