Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kellene csinálni a nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene csinálni a nőnek az ágyban?

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam, hogy mitől lesz tulajdonképpen "farönk" egy nő az ágyban?

Mert mondjuk azon kívül ha mondjuk lovagol meg leszop, meg csókolgat,sinogat, azon kívül nem nagyon tud mást csinálni, vagy igen?

2017. ápr. 1. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
58%

Két dologról volna szó.

1) Ne legyenek előttem gátlásai.

2) Vegye elő a fantáziáját és élje ki rajtam a kreativitását.

Ha jelenleg csak ennyit tudsz felhozni, akkor nem nagyon indítottad még be te sem a fantáziádat. Hát még ha tudnád, hogy egy pasit nem csak a farkával lehet elélveztetni...

23/F

2017. ápr. 1. 20:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Hanem?😂
2017. ápr. 1. 20:20
 3/8 A kérdező kommentje:
És ezt a fantáziabeindítósdit hogy érted? 🤔🤔😓
2017. ápr. 1. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Néha, amikor fel vagy izgulva és masztizni szeretnél, gondolj arra, hogy van egy pasi, aki akármit megenged neked szó szerint, amit te akarsz. Olyankor egy kicsit gondolj arra, hogyan izgatnád őt.

23/F

2017. ápr. 1. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

legyen izgató, tudjon szexi lenni!

pl ne nyávogva kommunikáljon!

tegye oda magát, tud ő is mozogni több pózban, ölelés, simogatás, csók, szavak...

ne olyan legyen mintha csak egy fadarab lenne!

24F

2017. ápr. 1. 20:26
 6/8 A kérdező kommentje:
De mondjuk egy olyan pózban ahol a lány nem nagyon tud mozogni de simogatni megolelni csokolgatni igen akkor mar nem fadarabkent viselkedik?
2017. ápr. 1. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű a dolog. Az emberi kapcsolatok, legyen az baráti, szexkapcsolat, párkapcsolat stb. két emberről szólnak. Tehát ahhoz, hogy a dolog működjön szépen, mindkét embernek oda kell tennie magát.
2017. ápr. 1. 20:34
 8/8 anonim ***** válasza:

ezek is jók igen, meg ha pl mondod, hogy mennyire jól esik, vagy hogy dugjon mennyire élvezed...

tehát izgasd is a másikat, ne csak feküdj...

nekem volt exem aki fadarab volt, konkrétan előjáték 20-30 perces volt és ő nagyon ritkán csinált valamit...

max az aktus végén csinálta szájjal és ennyi volt az ő tevékenysége szinte :S

amikor meg ugye meg akartam vele ezt beszélni, akkor NYÁVOGÓS hangon (amitől a falra másztam!) ő közölte, hogy "ő nem is fadarab"...sértésnek vette, pedig én csak megakartam vele beszélni, hogy mire vágyom...

24F

2017. ápr. 1. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!