Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas férfi és alacsony nő.69-es póz kivitelezhető lenne?
Figyelt kérdés
Én vagyok a srác,190 cm magas vagyok. A csaj pedig 155cm.
Kivitelezhető lenne a 69-es szexpóz?
2017. ápr. 1. 18:15
1/4 anonim válasza:
Ha eleg hosszu a srac farka, akkor igen. A keplet ez: pasi magassag - (no magassag-no lab hossza) - ferfi lab hossza + farok hossz >= nulla
Na akkor nyertel. Menni fog.
3/4 anonim válasza:
182 vagyok a feleségem 149 , nállunk semmi gond ,pedig nincs gigantikus péniszem, és tapír nyelvem sem.
4/4 anonim válasza:
A párom 180 cm, én 154, és simán kivitelezhető a 69 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!