Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan hogy szex közben bejött a gyerkőc mert mondjuk rosszat álmodott?
#1 Attól nem sérül a gyerek, hogy egy rémálom után nem tud bejutni a szüleihez, akik ideális esetben a lelki támaszt nyújtják neki? Most gondolj már bele, csóri gyerek ott sír a kulcsra zárt ajtó előtt, szerinted milyen érzés lenne neki? Velem ilyet csináltak volna, kapásból arra gondolok hogy nem szeretnek.
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam, nekem még nincs gyerekem. Bár a szüleimre egyszer már rányitottam kb 7-8 évesen, nem tudom az mennyire számít :D
El kell neki magyarazni valahogy az o szintjen, hogy mit latott. Mert ha csak magaban talalgat a gyerek, akkor sokszor azt gondoljak, hogy "apa bantja anyat", meg ilyesmik. Valamit ki kell talalni, hogy pl ha egy felnott ferfi es no szerelmesek, akkor igy mutatjak ki egymasnak, de ezt csak kettesben csinljak, amikor senki nem latja oket, gyerekeknek meg nem valo
Vagy mit tudom en, nincs meg gyerekem, de en ilyesmit mondanek
#2 4-5 évesen egyszer én is
de másnapra elfelejtettem
aztán 16 éves koromban egy hasonló témánál felrémlett, hogy hoppá, egyszer én is rányitottam a szülőkre lurkóként
Egyik megoldás, hogy valóban kulcsra kell zárni az ajtót ilyenkor, de ha észlelitek, hogy a gyerek bömböl, akkor azért leálltok, és beszéltek vele. Szerintem a 2-es válaszoló félreértette a dolgot, fél perc bömbölés még nem hinném, hogy lelki törést okozna a gyereknek.
A szexben is jobb úgy ellazulni, hogy nem paráztok azon, hogy bármikor benyithat a gyerek.
Ha meg meglátott, akkor sincs alapjában véve tragédia. Úgy dolgozza fel a gyerek, ahogy segítik. A szülők reakcióján múlik minden. Ilyenkor tényleg kell a korának és a helyzetnek megfelelő szexuális felvilágosítást tartani.
Abból lesz tragédia, ha egy prűd párt fülel le a gyerek, mert azok nem tudják kezelni a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!