Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezhet-e olyan szexkapcsolat, ami kizárólag kölcsönös orális szexre korlátozódik?
Nőként elképzelni nem tudom, hogy valaki jobban szeresse a behatolásnál az orált.
Ha meg visszatáncolt, akkor bármit mondhatott, amit amúgy se tett volna meg.
Nyaljon már ki engem is valaki!😂 Még sosem élveztem el nyalastól.:)
29N
Én nem csak szexkapcsolatot, de normál kapcsolatot is el tudnék képzelni így, hogy csak orális szex van.
Persze a gyerekvállalásnál elengedhetetlen lenne, de én bőven beérném a kölcsönös orállal. Eleve jobban szeretem nyalni a puncit, mint snasszul megdugni. Másfelől mivel a péniszemmel esélytelen kielégíteni egy nőt, a nőnek is jobb, ha nyalok.
Nekem meg annyi elég viszonzásul, ha néha ő is kielégít az ajkaival. Nem is kellene minden alkalom után, sőt... igazából nagyon vonz az erényöv hordás és az orgazmuskontroll.
Csak az a baj, hogy nincs hozzá partner, aki belemenne ebbe. Ha egy pasi csak kicsit is vonzódik a BDSM-hez, az már egyből perverz állatnak van minősítve manapság... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!