Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg létezhet-e olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezhet-e olyan szexkapcsolat, ami kizárólag kölcsönös orális szexre korlátozódik?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal kapcsolatban felmerült ilyen, ami furcsa is volt, de én kapcsolatban vagyok. Ő pedig hiába kívánt, nem akarta, hogy le is feküdjünk így. Viszont ebben majdnem úgy alakult, hogy benne lett volna. Igen, tudom, hogy ez is hűtlenség, de a részéről elsőre így ok lett volna. (Már kérdés, hogy mégis visszatáncolt.) 27/F

2017. márc. 29. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Wow, ez engem is érdekel. Imádok nyalni, de sztem nincs olyan csaj, aki ilyenben benne lenne. Én is 27/F
2017. márc. 29. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Nőként elképzelni nem tudom, hogy valaki jobban szeresse a behatolásnál az orált.

Ha meg visszatáncolt, akkor bármit mondhatott, amit amúgy se tett volna meg.

2017. márc. 29. 16:30
 3/7 A kérdező kommentje:
#2: Állítása szerint a nyalástól, egyébtől tud inkább elélvezni, behatolástól nem. Gondolom ezért lett volna a részéről ok.
2017. márc. 29. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem is gondolkodtam ezen, ameddig bele nem csöppentem. Behatolással lenne az igazi, de most emiatt nem lépek le mellőle, mert nagyon vonzónak találom mint nőt. 28/f
2017. márc. 29. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

Nyaljon már ki engem is valaki!😂 Még sosem élveztem el nyalastól.:)

29N

2017. márc. 29. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:
61%

Én nem csak szexkapcsolatot, de normál kapcsolatot is el tudnék képzelni így, hogy csak orális szex van.

Persze a gyerekvállalásnál elengedhetetlen lenne, de én bőven beérném a kölcsönös orállal. Eleve jobban szeretem nyalni a puncit, mint snasszul megdugni. Másfelől mivel a péniszemmel esélytelen kielégíteni egy nőt, a nőnek is jobb, ha nyalok.

Nekem meg annyi elég viszonzásul, ha néha ő is kielégít az ajkaival. Nem is kellene minden alkalom után, sőt... igazából nagyon vonz az erényöv hordás és az orgazmuskontroll.

Csak az a baj, hogy nincs hozzá partner, aki belemenne ebbe. Ha egy pasi csak kicsit is vonzódik a BDSM-hez, az már egyből perverz állatnak van minősítve manapság... :(

2017. márc. 29. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez baromság!!!
2017. márc. 29. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!