Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30+ éves Szűz Férfiak! Mi az oka?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+ éves Szűz Férfiak! Mi az oka?

Figyelt kérdés
30 feletti pasik! M
2017. márc. 28. 19:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egy veleszületett betegség az oka.
2017. márc. 28. 21:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Mert operház Fantomja hozzám képest Gerard Butler a 300ból.
2017. márc. 29. 01:59
 13/19 anonim ***** válasza:
Mozgássérült vagyok.
2017. márc. 29. 06:03
 14/19 anonim ***** válasza:

Technikailag nem vagyok szűz, szellemileg szűz vagyok, még nem volt barátnőm. Az első nemi érintkezésem 4 évesen volt az óvodában, a szüleim egész életemben csak bántottak, szeretetet hírből sem kaptam. Mikor kamasz voltam és a kortársaim csajoztak engem otthon családi építkezésen keményen dolgoztattak. 18-20 évesen kollégiumban csajozhattam volna de ki voltam készülve, féltem is a lányoktól, tulajdonképpen nem is beszélgettem senkivel, szexről pláne nem. Valószínűnek tartom hogy melegnek ítéltek a hátam mögött. 24 évesen elmentem prostihoz, vele sem beszéltem túl sokat. Megvolt, éreztem ennyi. A húszas éveim elteltek, most 33 vagyok, még mindig nem volt barátnőm, nyáron megint elmegyek prostihoz, 10 évenként egyszer úgy látszik muszáj. Véleményem szerint a sok szartól eltekintve ami az embert tönkreteszi az élete során a legtöbb esetben a kommunikáció hiánya vezet a 30 feletti szüzességhez. Másrészről a lányok lehetnének rámenősebbek és közlékenyebbek. A koleszban volt egy lány aki talán akarhatott valamit, de soha nem mondta egy szóval sem. Ha egyenesen megmondta volna hogy mit akar, neki is jó lett volna és nekem is egy hatalmas szívesség lett volna. Kb egy éve vettem észre magamon, hogy most élem azt a korszakot amit kamaszként kellett volna de sajnos csajozni, ismerkedni most sem tudok. 33 évesen már úgy vagyok vele hogy nem is érdekel. Sokszor gondolok arra hogy az élet bekaphatja és amit elvett azt visszaveszem, vagyis tinikkel, fiatalokkal kellene ismerkednem. Fájó tud lenni amikor látom a fiatalokat és csak az jár a fejemben hogy ez az életemből kimaradt. Máskor a koromra való tekintettel úgy gondolom hogy erősen érdekeken alapuló házasságot kell kötnöm, valószínűleg egy elvált nővel akinek talán már gyereke is van, mert a korosztályom már családos vagy elvált.

Szóval röviden kb ennyi.

2017. márc. 29. 16:18
 15/19 anonim ***** válasza:

Még nem vagyok harminc felett, ahhoz hiányzik 3 év.

De ha a tendenciám nem változik, akkor 30+-osan is az maradok.

Eddig az az oka, hogy rohadt béna vagyok a csajozásban, de úgy látom, hogy mostanában kezd egyre jobban hidegen hagyni a dolog.

(Aztán vagy lesz változás, vagy nem...)

2017. márc. 30. 09:09
 16/19 anonim ***** válasza:

azért mert 170 cm magas vagyok, 30 leszek 3 hónap múlva.

Soha nem volt barátnőm.

Az össze oylan kérdés az enyém ami úgy kezdődik, 170 cm magas vagy az alatti férfiakat kérdeznék...

2017. márc. 30. 18:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is 170 vagyok, nem is nézek ki jól, de nem vagyok szűz.
2017. márc. 30. 18:11
 18/19 anonim ***** válasza:
#16 ez milyen baromság, hogy, azért vagy szűz, mert 170 cm alatt vagy? Ezt már csak szerintem , azért találtad ki, hogy valamiben kapaszkodj, hogy miért nem jött, eddig össze.
2017. márc. 30. 18:20
 19/19 anonim ***** válasza:

18-as

170 cm vagyok

2017. márc. 31. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!