Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vékony lány csak nagy mellekkel lehet izgató?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről fiúk?2017. márc. 28. 18:58
1/9 anonim válasza:
dehogyis
nem ezen múlik, hogy izgató e vagy sem!
24F
2/9 anonim válasza:
Nem. A vékony lányoknak pont, hogy jobban áll a kis mell.
4/9 anonim válasza:
Nem, pont ellenkezőleg. Egy vékony testen két nagy " lufi" amorf, nem illik hozzá...én amúgy is a kis, feszes, formás melleket szeretem és a vékony csajokat.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Ha csak a testiséget nézzük, számomra izgató egy amúgy vékony lányon, ha nagyobb melle van.
De ha felül vékony és kicsik a mellei, attól még a combja/feneke is tud úgy ki nézni, hogy izgató legyen:D
Meghát az arc az ezektől függetlenül is tud jól kinézni. :)
7/9 anonim válasza:
Engem az izgat a legjobban. Pl. 70/E
8/9 anonim válasza:
Kis cicikkel is jó vagy, hidd el:)
9/9 anonim válasza:
Igen. Még kis mellekkel is. És ha nem vékony, akkor is. Sok lány lehet izgató !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!