Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora gondok vannak a 18-30 közötti lányokkal? Rengeteg az érettebb hölgyek kegyeit kereső fiatal fiúról tudok (10-15 év korkülönbséggel a nők javára). Az már csak a ráadás, hogy mégis HOL/HOGYAN ismerkednek ezek egyáltalán össze?
Egy isősebb nő könnyedén gyermekded, bohókás, éretlennek titulálhatná ezeket a hozzá képest jócskán fiatal fiúcskákat, nem tudom minek próbálkoznak egyáltalán náluk?
Hisz már a leszólítás/ismerkedés legelején biztosra vehető, hogy a delikvens kapni fog jó néhány kosarat a hölgy(ek)től!
Ennyire más életszakaszokban járó, más tapasztalatokkal rendelkező, mást igénylő, mára vágyó, más libidójú egyének hogyan és hol boronálódhatnak mégis össze?
Mivel (milyen (normális és nem infantilis) szöveggel) kezdeményeznek egyáltalán a fiúk náluk?
No és persze "a legszebb" a legvégére: a nők rettentő nagy többsége ebben a korban családdal (férjjel, gyermek(ek)kel) rendelkeznek, azt sem tud(hat)ják, hogy ki(ke)t érdemes leszólítaniuk...
Én pl szingli,vékonyabb,40-es pasiként keresném,keresem az 50-es,esetleg 60-es teltebb,husisabb nők kegyeit inkább csak alkalmi,de azt viszont akár többszörös kapcsolatra!!!
Ha esetleg lennének ilyen,sexuálisan kiéhezett nők,nyugodtan írjanak nekem privit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!