Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Saját célra készített kép az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját célra készített kép az legális?

Figyelt kérdés
Unokahugom barátnőjével kavarok egy ideje,párszor már megb*sztam,múltkor szex közbe csináltunk egy közös képet,félig volt rajtunk takaró így nem 18 karikás kép csak még nem nagykorú a csajszi,ha nem teszem fel semmi közösségi oldalra csak saját célra van az legális nem?
2017. márc. 26. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem is derült ki, hogy a barátnő hány éves, csak annyi, hogy 18 aluli. Lehet 17. De azért nyugodtan hörögjetek.
2017. márc. 27. 03:48
 12/14 anonim ***** válasza:

"Unokahugom barátnőjével kavarok egy ideje,párszor már megb*sztam"

Ja értem, tehát akkor "csak" kavartok.

2017. márc. 27. 11:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Bizonyítsák be kép alapján, hogy nem múlt még el 18.
2017. márc. 27. 11:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Elvileg minden kép, ami szexuális és 18 év alattiról készült az illegális, de igazából senkit nem érdekel, amíg nem viszi valaki túlzásba, pl pénzért árulni vagy megosztani közösségi médiában.
2017. márc. 28. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!