Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nektek a jelenlegi párotokkal volt eddig életetek legjobb dugása? Mi van ha nem? 20/f
Egyébként találtál olyan mondatot a barátnőd részéről ahol ő maga állítja hogy a másik jobb volt az ágyban? Az hogy a barátnőd barátnője non plus ultrának nevezi azt a pasit, az lehet az ő nézőpontja, szerinte az a pasi a legjobb, de a barátnőd szerint is? Azon kívül egy beszélgetésben mindenki kimondja amit gondol. Az a lány ezt gondolta a barátnőd pedig nem. Miért kellett volna melegebb éghajlatra elküldenie a barátnőjét? Azt mondta erre hogy szeret téged, ez nem elég neked?
A te bajod hogy nagyon nagy önértékelési zavaraid vannak. Ennek nem csak ez a kérdés a jele, hanem a tény, hogy beleturkáltál a barátnőd facebookjába, privát beszélgetéseibe. Ez gusztustalan.
Én amúgy most szex kapcsolatban vagyok és ő a legjobb az ágyban akivel valaha voltam. De nem lesz belőle normális kapcsolat, ha lehetne sem kellene, mert emberileg nem passzolunk össze. Inkább választanék szerelmet és jó párkapcsolatot kicsit döcögősebb szexszel, mert most hiába isteni jó vele, nem tartozunk össze. Csak a szex önmagában nem jelent semmit, bár a rossz szex tönkre tud tenni egy kapcsolatot. Viszont a rossz és a tökéletes között még sok minden van.
A hisztid borzalmas. A barátnőd egy szóval sem mondta, hogy le akar lépni, de te már ezt vizionálod. Tudod mit, tegyél neki egy szívességet és hagyd el, mert jobbat érdemel, mint te. Mondjuk olyat aki nem kutat utána....
#10 Furcsa ezt egy nő szájából "hallani". Úgy értem, te mit reagálnál fordított esetben, ha mondjuk véletlen kiderülne, hogy a barátodnak jobb volt egy exével a szex? Csak merő kíváncsiság.
Értem én, hogy ez a hiszti se normális, de be ne magyarázza valaki, hogy ez egy cseppet se zavarná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!