Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti nektek a jelenlegi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti nektek a jelenlegi párotokkal volt eddig életetek legjobb dugása? Mi van ha nem? 20/f

Figyelt kérdés
Azert kerdezem mert kiderult hogy a paromrol akivel 1,5 eve egyutt vagyunk hogy neki nem velem volt a legjobb. Eloszor is van egy exe vagy csak osszejartak nemtudom, ismerem a tagot nagy nocsabasz es mindig is k*va ellenszenves volt nekem. Mar az is faj hogy lefekudtek de baratnom multkor elszolta magat. Illetve csak gyanus lett nekem a dolog es ugy furta az agyam hogy nem hagyott nyugodni es nyomozni kezdtem. Beleptem facebookjaba (ne irjatok semmit) es keresgeltem a beszelgetesei kozott amiket a baratnoivel folytat es beirtam a srac becenevet mert mindenki ugy hivja es elolvastam miket beszeltek rola de ezek ugye mar ilyen jo regen irodott cuccok voltak es pl olyanok voltak hogy azthittem megorulok. Raadasul utolag kiderult hogy kabe 1 eve az egyik baratnoje aki azota is a kepembe mosolyog meg kedves velem biztatta a baratnom hogy menjen vissza ahoz a csavohoz (mert azok ketten joba vannak) "ugyis o a non plus ultra ;)))" meg ilyenek. Persze baratnom nem csinalt ilyet sot meg azt is irta hogy szeret engem de nem is kuldte el melegebb eghajlatra a baratnojet pedig azt kellett volna. De ez milyen mar? Mi az hogy arrol beszelgetnek hogy milyen volt a masik sraccal? Mintha csak szanalombol fekudne le velem vagy nemtudom milyen erzes ez. Azota nincs kedvem szexelni se elment a kedvem az egesztol, hiszen ugyse en vagyok a legjobb minek erolkodjek ugyse fogom "uberelni". Mindenzt ugy hogy nekem meg azt mondta baratnom, hogy meg sosem volt ilyen jo senkivel es en nem is tartottam magam benanak egyaltalan en mindig elsosorban ra figyeltem. Nekem vele volt a legjobb egyuttletem mert full szerelmes vagyok bele es ez mar onmagaban is ok arra hogy vele legyen a legjobb. Neki ezek szerint nem, jo tudni. Elegem van az egeszbol, baratnombol is. Felolem lelephet a srachoz ha annyira akar.
2017. márc. 26. 01:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%

Egyébként találtál olyan mondatot a barátnőd részéről ahol ő maga állítja hogy a másik jobb volt az ágyban? Az hogy a barátnőd barátnője non plus ultrának nevezi azt a pasit, az lehet az ő nézőpontja, szerinte az a pasi a legjobb, de a barátnőd szerint is? Azon kívül egy beszélgetésben mindenki kimondja amit gondol. Az a lány ezt gondolta a barátnőd pedig nem. Miért kellett volna melegebb éghajlatra elküldenie a barátnőjét? Azt mondta erre hogy szeret téged, ez nem elég neked?

A te bajod hogy nagyon nagy önértékelési zavaraid vannak. Ennek nem csak ez a kérdés a jele, hanem a tény, hogy beleturkáltál a barátnőd facebookjába, privát beszélgetéseibe. Ez gusztustalan.

Én amúgy most szex kapcsolatban vagyok és ő a legjobb az ágyban akivel valaha voltam. De nem lesz belőle normális kapcsolat, ha lehetne sem kellene, mert emberileg nem passzolunk össze. Inkább választanék szerelmet és jó párkapcsolatot kicsit döcögősebb szexszel, mert most hiába isteni jó vele, nem tartozunk össze. Csak a szex önmagában nem jelent semmit, bár a rossz szex tönkre tud tenni egy kapcsolatot. Viszont a rossz és a tökéletes között még sok minden van.

A hisztid borzalmas. A barátnőd egy szóval sem mondta, hogy le akar lépni, de te már ezt vizionálod. Tudod mit, tegyél neki egy szívességet és hagyd el, mert jobbat érdemel, mint te. Mondjuk olyat aki nem kutat utána....

2017. márc. 26. 11:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez van. Érd el, hogy a legjobb legyél.
2017. márc. 26. 11:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivel jelenlegi párommal vesztettem el így életem MINDEN dugása vele volt köztük a legjobb is :D
2017. márc. 26. 12:02
 14/20 anonim ***** válasza:
nekem azzal volt a legjobb, akibe szerelmes voltam de nagyon. és nem voltunk együtt. :(
2017. márc. 26. 13:05
 15/20 Krukutyán Levente ***** válasza:

#10 Furcsa ezt egy nő szájából "hallani". Úgy értem, te mit reagálnál fordított esetben, ha mondjuk véletlen kiderülne, hogy a barátodnak jobb volt egy exével a szex? Csak merő kíváncsiság.

Értem én, hogy ez a hiszti se normális, de be ne magyarázza valaki, hogy ez egy cseppet se zavarná.

2017. márc. 26. 16:46
 16/20 anonim ***** válasza:
Még mindig nem írta a kérdező és a leírásból sem egyértelmű, hogy a barátnő maga írta, mondta-e hogy a másikkal jobb volt. Az, hogy a barátnő barátnője non plus ultrának tartja, semmi nem jelent. Amúgy meg nem zavarna, tekintve, hogy velem akar lenni, nem a másikkal. Ha nem sírdogál utána, miért zavarjon?
2017. márc. 26. 17:27
 17/20 A kérdező kommentje:
Barátnőm nem írta konkrétan, hogy vele volt a legjobb. De úgy jött le, illetve biztos, hogy ez volt hogy ők már ezt megtárgyalták, hogy ő volt a legjobb a csaj meg csak felemlegette, hogy hát hiszen ő a legjobb. Azt nemtudom mikor beszélték meg hogy hát csakis ő a legjobb. Gondolom nem lehetett a beszélgetéshez viszonyítva olyan régen. És lehet hisztizek de gondoljatok már bele, hogy mi van ha a ti párotok gondolja ezt? Akkor lehet ti is hisztiznétek.
2017. márc. 26. 18:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#10-es vagyok. A párom több, mint 10 évvel idősebb nálam és előttem elég sok barátnője volt. Nem lepődnék meg, ha valamelyikkel kiderülne, hogy érezte már jobban magát, mint velem. Hogy miért? Azért, mert engem ez nem érdekel! Vele van most? Nem. Mi jól megvagyunk minden téren? Igen. Akkor meg mi a gond? Ez felesleges problémagyártás mindaddig, amíg a pár amúgy egy jól működő kapcsolatban él. Mit számít, hogy vele volt egy hihetetlen szexélménye, ha amúgy engem szeret és velem is jól érzi magát? Mint írtam nekem is volt ilyen mással és talán azért, mert tudom hogy mennyire nem számít, talán én sem akadnék ki ezen. Tudatában vagyok, hogy egy ilyen felülmúlhatatlan alkalom nem lehet akadály egy új kapcsolatban. Akkor biztosan nem ha amúgy minden rendben van. Soha nem mennék vissza az exemhez, mert szeretem a páromat és mert amúgy összehasonlíthatatlanok. Ha ő is így látja a dolgokat, akkor mi a probléma? Ha meg más miatt is hozzá vágyna vissza, akkor meg semmi köze nem lenne ehhez a szexhez, úgyis menni akarna.
2017. márc. 26. 21:12
 19/20 Krukutyán Levente ***** válasza:
De abba talán kiegyezhetünk 10-es, hogy semmiképp sem pozitívum, ha egy ilyen kiderül. Csak van aki hiszti rohamot kap, van aki vállat von. Meg persze a kettő között széles a skála.
2017. márc. 26. 23:15
 20/20 anonim ***** válasza:
rinyagép vagy
2017. márc. 29. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!