Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan léphetnénk túl a szexuális problémánkon?
A korai magömlés a leggyakoribb szexuális probléma, a férfiak jelentős százalékát érinti. A barátod az enyhe formájával küzd, mert a klasszikus az, amikor már a behatolás előtt elélvez, vagy a bevezetéskor.
Ha a refrakter periódusa rövid, akkor az a megoldás, hogy a más módon elért orgazmus után próbálkozzon másodszorra. Pl. közbe lehet iktatni a vacsorát, vagy egy filmet, stb. A második menet általában kielégítő szokott lenni.
Az a fontos, hogy sikerélménye legyen a férfinak, tehát a nő legyen az orgazmusa közelében, amikor a férfi behatol. A cél a pozitív tapasztalat, ami reflexesen rögzül: a férfi "elhiszi", hogy ki tudja elégíteni a nőt.
Olvastam elszorításos technikákról, de nincs velük pozitív tapasztalatom.
Meg lehet próbálni a "késleltető" kondomot, annak a belső felére érzéstelenítő van fölvive. Sajnos, annak az a következménye, hogy a szex nem annyira élvezetes a férfi számára.
Mindenesetre a legrosszabb gondolat a visszavonulás. Azt a módszert kell gyakorolni, minél többször, ami a javulás útjába mutat. A húsz másodperctől hamar el lehet jutni a kielégítő időtartamig. Az előjáték koncentráljon a nőre, a dicséretnek pedig kulcsszerepe van.
Mondd neki ne lelkizzen, hanem figyeljen s teljesítsen. Fejd le többször, hogy ha oda kerül a sor "nah most én is akarom élvezni" ne legyen annyira "tele vággyal".
Megesik az emberekkel, ahogy velünk is. Mindent megbeszéltünk s megoldottunk. Ha nem is aktuális a szex, akkor is nyugodtan nyíltan kell egymás közt megbeszélni minden jót s rosszat pl: egy kellemes közös fürdésnél. Pl támogatlak s nem haragszom csak oldjuk meg valahogy. Mit szeretnél? ...stb.
Sok ember depizik a szexuális "gondokon", amik nagyrészét meg lehetne oldani csak ki kell nyitani a szánkat még ha ég is a pofánk. Pl azt hitte párom, hogy bánt azzal ha reflexből torkon fog, aztán bevallottam semmi gond csinálja csak s rányomtam a kezét jobban >0< (poén akkor meg se kottyan, de nem izgatott állapotba szerintem megfulladnék xD
Mi huszonévesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!