Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan léphetnénk túl a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan léphetnénk túl a szexuális problémánkon?

Figyelt kérdés
A barátommal hosszú előjáték után lefeküdtünk és ő kb. 20 másodperc után el is ment. Ez volt az első alkalmunk, de ő már rég nem szűz. Nagyon szégyellte a dolgot, annyira, hogy azóta le sem feküdtünk. 3 hónap telt el. Persze rendszeresen kielégítjük egymást, de azért ez mégsem ugyanaz. Hiába mondtam neki, hogy nincs ezen mit szégyellni, egyszerűen nem lehet neki mit mondani. Szerintetek meg fog ez oldódni? Tudom, hogy a kérdés maga kész vicc, de kíváncsi vagyok az emberek véleményére. 20 évesek vagyunk a párommal.

2017. márc. 25. 03:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

A korai magömlés a leggyakoribb szexuális probléma, a férfiak jelentős százalékát érinti. A barátod az enyhe formájával küzd, mert a klasszikus az, amikor már a behatolás előtt elélvez, vagy a bevezetéskor.

Ha a refrakter periódusa rövid, akkor az a megoldás, hogy a más módon elért orgazmus után próbálkozzon másodszorra. Pl. közbe lehet iktatni a vacsorát, vagy egy filmet, stb. A második menet általában kielégítő szokott lenni.

Az a fontos, hogy sikerélménye legyen a férfinak, tehát a nő legyen az orgazmusa közelében, amikor a férfi behatol. A cél a pozitív tapasztalat, ami reflexesen rögzül: a férfi "elhiszi", hogy ki tudja elégíteni a nőt.

Olvastam elszorításos technikákról, de nincs velük pozitív tapasztalatom.

Meg lehet próbálni a "késleltető" kondomot, annak a belső felére érzéstelenítő van fölvive. Sajnos, annak az a következménye, hogy a szex nem annyira élvezetes a férfi számára.

Mindenesetre a legrosszabb gondolat a visszavonulás. Azt a módszert kell gyakorolni, minél többször, ami a javulás útjába mutat. A húsz másodperctől hamar el lehet jutni a kielégítő időtartamig. Az előjáték koncentráljon a nőre, a dicséretnek pedig kulcsszerepe van.

2017. márc. 25. 04:25
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem vedd le a súlyt róla. Ne az legyen, hogy szexeljetek úgy, meg a kölcsönös orgazmus a cél. Hanem csak rakja be kicsit mert szeretnéd, hogy benned legyen, szeretnéd kicsit magadban érezni. Kicsit dugja be és aztán mondd is neki, hogy most elég és folytassátok ahgoy szoktátok. Hogy lássa, hogy neked ez ígyis úgyis jó. És ha biztonságban érzi magát, hogy nem tud rosszat tenni, akkor kísérletezgethettek tovább. Ha majd nem fél.
2017. márc. 25. 09:02
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
Ha probalja megoldani, akkor javulhat, persze, de ha igy telibe szarja mint a parod, akkor nem fog valtozni semmi.
2017. márc. 25. 12:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Hat igen...a problémám nem is az, hogy hamar elmegy, hanem hogy azóta teljesen feladta és inkább nem is akarja újra. Persze lehet, hogy majd túllép rajta magától, de már 3 hónap telt el. Félek, hogy előbb utóbb erre fog rámenni a kapcsolatunk. Én meg persze sajnos nem vagyok olyan aki meg tudja neki mondani, hogy azért rosszul esik, hogy ennyire hanyagolni tudja a dolgot.
2017. márc. 25. 17:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezt mondd neki, amit írtam. Annak örülni fog jó eséllyel. Hogy csak dugja be kicsit, mert szeretnéd őt magadban érezni kicsit. Hogy kitölt. Ez szerintem jól fog esni neki. Csak aztán mondd, hogy elég, hogy ne azt érezze, hogy most akkor már dugni is kell.
2017. márc. 25. 17:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Az első teljesen jót javasolt. Először elégítsd ki kézzel, vagy orálisan. Másodszorra sokkal tovább fogja bírni, és nem fog szégyenkezni miatta, hanem élvezni is fogja, hogy ilyen vagy.
2017. márc. 26. 13:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszokat! :)
2017. márc. 26. 13:42
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Az orgazmus késleltetésének ezen az oldalon János Gilján az atyamestere. Keresd meg őt.
2017. márc. 26. 15:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Látom amúgy sokan félreérthettek, mert az én problémám nem az, hogy hamar elment, hanem az, hogy azóta nem is akarja.
2017. márc. 28. 01:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Mondd neki ne lelkizzen, hanem figyeljen s teljesítsen. Fejd le többször, hogy ha oda kerül a sor "nah most én is akarom élvezni" ne legyen annyira "tele vággyal".

Megesik az emberekkel, ahogy velünk is. Mindent megbeszéltünk s megoldottunk. Ha nem is aktuális a szex, akkor is nyugodtan nyíltan kell egymás közt megbeszélni minden jót s rosszat pl: egy kellemes közös fürdésnél. Pl támogatlak s nem haragszom csak oldjuk meg valahogy. Mit szeretnél? ...stb.

Sok ember depizik a szexuális "gondokon", amik nagyrészét meg lehetne oldani csak ki kell nyitani a szánkat még ha ég is a pofánk. Pl azt hitte párom, hogy bánt azzal ha reflexből torkon fog, aztán bevallottam semmi gond csinálja csak s rányomtam a kezét jobban >0< (poén akkor meg se kottyan, de nem izgatott állapotba szerintem megfulladnék xD

Mi huszonévesek vagyunk.

2017. márc. 30. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!