Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők! Van olyan köztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stewie200 kérdése:

Lányok/nők! Van olyan köztetek aki kifejezetten utálja ha kinyalják a punciját?

Figyelt kérdés
Vagy srácok ti már találkoztatok ilyennel? Barátnőm még szűz,de már petting az van. Nemrég mikor odakerültünk hogy fentről lefelé végig pusziltam es a puncijához kerültem nem akarta hagyni hogy kinyaljam csak 1-2 puszit engedett oda.. Utána beszélgettünk erről és azt mondta nem szereti ha kinyalják (de még nem is próbálta) mert hogy neki ez fura és szokatlan.. :/ ti mit tennétek?

2017. márc. 24. 08:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%

Ha ennyire nem vagytok egy hullámon, akkor pattintsd le.

Engem nem zavarna, ha csak ujjazni engedné és nem nyalhatnám.

2017. márc. 24. 12:10
 12/21 anonim ***** válasza:
78%
Igen, mert még sohasem volt orgazmusom és nem élvezek szinte semmit odalent. Az első barátom végleg megutáltatta velem. Komplexusról annyit, hogy lehetne feszesebb a combom, utálom a szőrzetemet és persze mindig aggódok az illata, íze miatt, de ha csinálja a pasi, akkor már az ő problémája. Ezenkívül adni mindent szeretek a szexben.
2017. márc. 24. 12:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Én nem kifejezetten szeretem. Komplexus nélkül. Van ettől intenzívebb inger számomra. Egyszerűen ennyi.
2017. márc. 24. 13:11
 14/21 anonim ***** válasza:

12: már nem először hallok ilyet. Nekem volt olyan csajom, aki ezt az első alkalommal el is mondta, hogy ő nem tudja élvezni, de csináljam csak, legyen nekem jó. Értékeltem a gesztusát, de bántott, hogy meg se próbálja, és nekem se esett jól. Hamar le is koccoltam.

Egy másik lánnyal beszélgettünk erről, szerinte nagyon sokan nem képesek a hüvelyi orgazmusra, de csiklóra mindenki érzékeny. Ha viszont nem lehet, vagy valaki nem tudja / akarja ingerelni a csiklót, akkor meg pont a lényeg marad el. ami a férfinek jár, az a nőnek is, nem ?

F

2017. márc. 24. 14:03
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha nem szereti valaki a nyalást akkor az nagy valószínűséggel gátlások miatt van, vagy azért mert a partnere rosszul nyal.

Én el sem tudom képzelni, hogy hogyan lehet nem szeretni. Még ha rosszul is nyal a pasi, akkor elkezdem irányítani és probléma megoldva. :)

2017. márc. 24. 14:21
 16/21 A kérdező kommentje:
a normális válaszokat köszönöm,akik azt irták dobjam ki az meg b@@@ódjon meg :) amúgy igaz lehet a komplexusos dolog, kövérnek gondolja magát a barátnőm (amúgy nem az) és azt gondolta hogy nem tetszik nekem a puncija pedig hát de, nem is kicsit :D ha többször dicsérgetném a kinézetét (úgy 1 az egyben meg a punciját is) szerintetek változna a dolog? vagy ha előtte inkább csak hosszan simogatom ott stb?
2017. márc. 24. 15:59
 17/21 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem hagyd a dícsérést, kontraproduktív, ha növeled, érezni fogja.

írtam a komplexusos dolgot. Nekem ilyenkor ezek jöttek be:

- fürdés után, fürdőköpeny takarásában. Finom, kiázott test, jó illatú, de minden hozzáférhető. Kanapén, egymás mellett.

- ágyban hasra fektetem, és vékony paplan alatt, a fenekét izgatom. A feneke erogén, és akármekkora is, hason fekve se nem lóg, se nem csúnya, komplexus kilőve. Magától terpesztett egy kicsit, hogy hozzáférjek a belső combjához, kisajkaihoz, majd később megemelve a feneke búbját a nagyajkaihoz is, és annyira terpesztve, hogy a csiklóját és elérjem.

Gyakorlatilag mindkét esetben takarásban, van, de elérhető, és akár látható is a szent hely.

2017. márc. 24. 19:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Mi 57/54 éves házaspár vagyunk... A munkája miatt nem együtt lakunk,csak havonta 2,3 -szor találkozunk. Ő nagyon nem szerette,a szomszédasszonyomnak(35) viszont a párja nem szerette.Összejöttünk és én kissé "cickás" állapotban bevallottam a dolgokat,hát azóta követeli!
2017. márc. 25. 10:20
 19/21 Gábor19... ***** válasza:

Én is ismertem 1-2 ilyen nőt.

Én már komolyan fontolgatom hogy társkeresésnél beírom ezt hogy olyan csaj kell cak.

2017. ápr. 28. 09:34
 20/21 tudadlan ***** válasza:
Én mennyaszonyom sem engedi, mert csiklandozza. Ez is lehet az oka a problémádnak. Ez nélkül is lehet élni egymás mellett :)
2018. febr. 4. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!