Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/14 anonim válasza:
Műmájer beképzelt nyomorék. Nekem nem jön be
12/14 anonim válasza:
Ha élőben találkoznának vele, minden lánynak lucskos lenne a bugyija tőle.
13/14 anonim válasza:
14/14 anonim válasza:
Ocsmány, malac feje van, lányos (az előző hozzászóláson meg sem lepődök). Ezenkívül nem ismerem, de valahogy nem is vagyok kíváncsi a személyiségére. Ha erre tocsog bárkinek is a bugyija, szíve joga, én max fejbe vágnám egy péklapáttal. Azt mondják, két fajta pasi van, az egyik az "Isten", a másik az "Isten ments!", nos gondolom nem kell részleteznem, hogy ez melyik kategória. :D Aki meg a műsorát mondta, na én ezért nem nézek TV-t, de még neten is kerülöm ezeket a senki embereket. Kérdező, ne próbálj meg hasonlítani rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!