Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A (szexuális) kisugárzást lehet valahogyan befolyásolni szerinttetek?
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok, önbizalmat tekintve nem állok túl jól és szerintem erre van is alapom. Leginkább az arcomat tartom csúnyának, mert oldalnézetből nagy és kissé "hullámos" az orrom, plusz ehhez jönnek a kb. penge vékonyságú ajkak.Szemből még csak-csak elmegy, de oldalról nagyon nem nőies, szinte sírógörcsöt kapok,ha úgy látom magam.Orvosra nincs lehetőségem. Ez aztán kihat mindenre, de alapból is olyan morcos fejem van, hogy szinte süt rólam ez az egész, így szerintem semmi vonzerőm nincs, biztosan nem tartanak szépnek és nem tudom, mihez kezdjek ezzel...2017. márc. 23. 18:41
2/8 anonim válasza:
jaj hagyjuk már...
te lányként egy dolog miatt vinnyogsz: hogyan juthatsz jó pasikhoz.
mert tuti, hogy gyik fos pasik igy is probálkoznak nálad, csak neked azok nem kellenek.
3/8 anonim válasza:
A boldogság sokat dob rajtad. Mindenkin, az mindenkinek jól áll. Ha látszik, hogy jól érzed magad a bőrödben. Én sem tartom magam szép lánynak, de igyekszem jól főzni, abból, ami van. Sokszor sikerül is, ha azt akarom, hogy megnézzenek, el tudom érni. Már csak azt kéne kitapasztalni valahogy, hogy ne az idősebb pasikat vonzzam. Örülj valaminek, ha utcára mész, meglátszik rajtad!
4/8 anonim válasza:
Feromonparfüm, csak vigyáz, mert vonza a legyeket, meg a kutyákat
6/8 anonim válasza:
És az mégis milyen élethelyzetben fordulhat elő hogy profilból látod a saját arcodat?
7/8 anonim válasza:
A magabiztosság mindenki vonzerejét megkétszerezi. Szóval ha el tudod érni, hogy sugarozzon rólad a magabiztosság, senkit nem fog érdekelni a hullamos orrod, kivéve, ha tényleg a legrondább arcúak közé tartozol.
8/8 anonim válasza:
Egyébként vannak akiket az apró hibájuk tesz még vonzóbbá. Ismerkedtem olyan lánnyal akinek kis görbe orra volt és iszonyú szexivé tette :D Persze ez nem mindenkinél van, tényleg az összkép a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!