Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a tökéletes szexuális fantázia amit a párjával csinálna?
Felnőtt élet hátránya, hogy egyre kevesebb időnk van szexelni, viszont ezeket próbáljuk kihasználni a minőségre menni és minden fantáziánkat kiélni, de kíváncsi lennék, hogy kinek milyen lenne az a felállás amit a párjával csinálni, akár több fantáziát is leírva.
(pl kikötözés, mindenütt rózsaszirmok, vagy nagyon hosszú előjáték, esetleg szexjátékok, nyugodtan szabadjára engedheted a fantáziád)
69-ben biztos veszítettem volna :) Így legalább tudtam, hogy van esélyem.
Amúgy azóta vagyok úgy, hogy egy nagy tükör a hálószobában KÖTELEZŐ! :)
Nekem csak annyi a "legperverzebb" vágyam, hogy egy barát párral egy szobában egymás mellett hancúrozzunk a feleségemmel. Imádom ahogy átszűrődik a mi élményeinkbe a másik pár szexuális energetikája és fűszerezi a hangulatunkat. :)
37F, 33N
Miquel ment a nagy zöld :-)))
Nekem kb 20 éve van egy visszatérő, hogy egy medencében vállig/nyakig érő vízben úgy rakom a nejem popsiját állva, hogy ő háttal van nekem, és a lábaival hátrafelé átfogja az én lábaimat, közben pedig fél kézzel "kotorászhatok" elöl.
Valami nagyon light bdsm is jó lehetne, de azt nem szeretném én kezdeményezni, mert ugye a fogadó (sub) félnek egy kicsit azért másabb..
Lassmich Ruhe:
A vizes dolgot már kipróbáltuk mi is párszor, medencében és tengerben is, de valahogy fantázia terén jobb volt. Nem csúsznak úgy a dolgok, bár a lebukás része izgató volt.
A lightos BDSM dolgot ajánlani tudom és nem kell félned, mert a nők nagy része benne van egy ilyen kis játékban, de persze jó előre megbeszélni vele a szabályokat. Én vettem egy ágyhoz kikötözős bilincs szett valamit, használtuk is, de amikor oda kerültünk akkor valahogy nem voltam elég tökös, mert a kiszolgáltatott párommal nem tudtam úgy bánni ahogy a fantáziában "kellett volna".
Plusz kicsit meg is fázott utána, miután egy órát ki volt meztelenül kötve, szóval előtte befűteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!