Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most azt jelenti, hogy csak saját magát nézi?
Figyelt kérdés
Múltkor pasimmal szexeltunk, es o gyorsan elment. En nem, es utana eszebe nem jutott volna kielégíteni. Ott hagyott, majd nem ertette, hogy min duzzogok.2017. márc. 22. 10:50
2/13 anonim válasza:
kicsit irányítsd a szexet, azt szeretjük, ha a csaj tökös az ágyban :)
4/13 anonim válasza:
Néma gyereknek az anyja se érti a szavát. A szád nem csak szopásra való, nyugodtan mondd el neki, hogy te még nem végeztél. Meg lehet ezt beszélni felnőtt módjára. De ez a tipikus "duzzogok és nem érti, hogy mi bajom van", na ez nem jó kommunikáció. Tessék beszélni róla. Persze lehet azt mondani, hogy egy "fejlett szexuális kultúrával rendelkező férfinak ezt nem kéne a szájába rágni", jó-jó, ez félig igaz. De lehet, hogy még ő sem túl tapasztalt, lehet nem volt még olyan barátnője, aki egyáltalán el tudott volna élvezni, és neki ez így természetes. Nem tudhatod.
Ezért kell kommunikálni. Hajrá!
5/13 A kérdező kommentje:
Tudja jól, hogy mikor megyek el. Es amíg nem hallotta, addig nem. De ot nem erdekelte...
2017. márc. 22. 11:35
6/13 anonim válasza:
#5: Oké, akkor tegyük fel, hogy nagyon jól tudja. Rendben. Miért nem tetted szóvá? Csak annyit kellett volna mondani "Kedvesem, én még nem végeztem."
7/13 anonim válasza:
Igen egy önző faasz! Akit a saját kielégűlése érdekel. Jah és rohadtul nem szeret a Párod. Ha szeretne akkor alap lenne hogy meg tegyen mindent hogy neked is jó legyen. 23 L
8/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Talán kernem kellene, hogy engem is elegitsen ki? Nem igaz, hogy magatol nem vette eszre, hogy meg egy hang nem jött ki a torkomon..meg probaltam utana rávezetni, hogy folytassuk, de nem kapcsolt.
2017. márc. 22. 12:53
9/13 anonim válasza:
Akkor szakíts vele, minél előbb. Hátha jól bánik vele a sors és talál maga mellé egy normálisan gondolkodó, épeszű nőt.
10/13 A kérdező kommentje:
Talan en vagyok a nem normális agyatlan mert nem tetszik, hogy saját magát nezi csak.
2017. márc. 22. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!